Scandal în toată regula în interiorul familiei Reghecampf. Avem mesajele trimise pe whatsapp de Laurențiu și Asiana Peng

Andrei Alexandra 26.08.2022, 16:53
Scandal în toată regula în interiorul familiei Reghecampf. Avem mesajele trimise pe whatsapp de Laurențiu și Asiana Peng

Asiana Peng este în plin scandal cu mama sa pentru fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf. Tânăra a demontat, zilele trecute, afirmațiile pe care mama sa le-a făcut, dar femeia nu se lasă. Ea continuă să atace familia tehnicianului. Playsport a intrat în posesia ultimelor mesaje pe care mama fostei sportive i le-a trimis lui Laurențiu Reghecampf.

Continuă scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și mama Asianei Peng

Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghecampf, nu poate accepta ideea că fiica sa nu îi mai vorbește și nu o mai vizitează. Ea pune totul pe seama relației cu fiul lui Laurențiu Reghecampf.

De cealaltă parte, tânăra de 21 de ani se simte vinovată pentru declarațiile pe care mama sa le-a făcut și ar face orice ca să îndrepte situația. Ea a mărturisit că îi pare foarte rău că prin acest mod îi face rău și iubitului ei, dar și familiei sale.

Fosta sportivă spera ca mama ei să înțeleagă că îi face rău și să stea deoparte. Femeia nu vrea să își piardă fiica și o asaltează cu mesaje. Ea are impresia că Asiana Peng nu o mai vizitează din cauză că trebuie să îl îngrijească pe fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf.

Ce i s-a întâmplat iubitei lui Luca Reghecampf

Mama Asianei Peng ar face orice pentru a îndrepta relație cu fiica sa, dar lasă să se înțeleagă că nu îl poate ierta pe fiul antrenorului român.

Mama Asianei Peng așteaptă explicații de la soțul Anei Prodan

Scandalul dintre familia Reghecampf și mama Asianei Peng durează de aproape un an, dacă ar fi să ne luăm după schimbul de mesaje dintre cele două părți implicate.

Asiana vrea să se așeze la casa ei, dar mama sa o perturbă cu gesturile pe care le face. Logodnica lui Luca Reghecampf a spus, în cadrul unui interviu, că mama ei este bipolară. Femeia i-a trimis chiar și lui Reghecampf câteva mesaje pentru a-i cere explicații cu privire la cele întâmplate.

Antrenorul spune că o va da în judecată pentru denigrare

Fostul antrenor al Universității Craiova este de părere că mama fostei gimnaste acționează la comanda Anamariei Prodan. Tehnicianul consideră că agentul FIFA a plătit-o pe mama Asianei pentru a-i strica imaginea. El a avertizat-o pe mama iubitei lui Luca că o va da în judecată pentru hărțuire și denigrare.

Urmăriți Playsport.ro și pe