Scandal la conferința de presă a lui Mirel Rădoi, înainte de România- Armenia: „Voi vreți să distrugeți”

Gabriel-Alexandru Ioniță 10.10.2021, 18:41
Scandal la conferința de presă a lui Mirel Rădoi, înainte de România- Armenia: „Voi vreți să distrugeți”

Mirel Rădoi a susținut conferința de presă de dinaintea meciului cu Armenia de luni seară din preliminariile Campionatului Mondial care se va juca în 2022 în Qatar. Partida se va disputa pe noul stadion Steaua de la ora 21:45 și va fi transmis live text pe PlaySport.ro și în direct de Pro TV.

Conferința de presă la care a mai participat și Claudiu Keșeru a avut un moment extrem de tensionat. Totul a început când un reporter a dorit să lămurească faza golului al doilea primit de România în meciul cu Germania de la Hamburg.

Mirel Rădoi, extrem de supărat pe jurnaliști la conferința de presă

Atunci, Andrei Ivan l-a scăpat din marcaj pe Thomas Muller, care a marcat golul victoriei naționalei lui Hansi Flick. După meci, fotbalistul Universității Craiova a spus că nu el trebuia să îl marcheze pe fotbalistul lui Bayern Munchen la acea fază. Iar Mirel Rădoi a susținut contrariul.

Acum, deranjat de acea întrebare, Rădoi l-a chemat pe Ivan în fața jurnaliștilor, în condițiile în care acesta nu trebuia să participe inițial la acest eveniment. Până la sosirea fotbalistului, selecționerul și-a arătat nemulțumirea față de insistența cu care s-a discutat acest subiect.

Facem circ, dacă circ vreți…. Facem circ! Am răspuns imediat după meci că Ivan știe ce număr are de marcat! Chemați-l pe Ivan acum și întrebați-l pe el. Ați făcut un caz și cu Markovic, probabil veți continua și cu Pușcaș, apoi cu Keșeru. Indiferent cine e în fața voastră, voi vreți să îi distrugeți. Nimeni nu va fi îndeajuns de bun pentru voi! Noi nu vorbim doar de rezultate, ci de o mentalitate”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă.

Andrei Ivan a recunoscut că a fost vinovat la gol, iar selecționerul i-a luat apărarea

După ce a ajuns în sala de conferințe, Andrei Ivan a recunoscut că într-adevăr el a fost responsabil de marcajul lui Thomas Muller la acea fază: „Da, am înțeles că a fost vina mea. Eu trebuia să stau cu Muller. Mi s-a transmis de pe bancă că eu trebuie să îl marchez. Nemții au venit cu 7 jucători în careu și a rămas unul liber”.

În continuare, Mirel Rădoi a luat din nou cuvântul și i-a luat apărarea jucătorului său: „A fost un duel pe care Andrei l-a pierdut! Ce facem acum, îi dăm în cap? Facem scandal pentru fiecare greșeală? Nu știu cât de responsabil poate fi el, chiar și la vârsta de 24 de ani”.

Urmăriți Playsport.ro și pe