Scandal la TV. Ionuț Chirilă a răbufnit și s-a contrat cu un jurnalist

Giosanu Catinca / 14.09.2021, 22:36
Scandal la TV. Ionuț Chirilă a răbufnit și s-a contrat cu un jurnalist

Ionuț Chirilă, antrenor fără angajament din 2017, după scurta perioadă petrecută pe banca celor de la ASA Târgu Mureș, și-a ieșit din minți în direct la tv. Tehnicianul s-a contrat cu un jurnalist, fiind deranjat de tonul reprezentantului mass-media.

Scandal în direct la tv, între Ionuț Chirilă și Remus Răureanu

Ionuț Chirilă are mari șanse să revină în Liga 1. Antrenorul în vârstă de 55 de ani ar fi fost contactat deja de șefii Academicii Clinceni, club care se află pe ultimul loc în Liga 1. Tehnicianul a vorbit despre posibilitatea de a bate palma cu formația din Ilfov. Dar până să explice în ce stadiu se află discuțiile cu cei de la Academica Clinceni, fostul antrenor al lui ASA Târgu Mureș a avut un schimb de replici cu jurnalistul Remus Răureanu. Fostul fotbalist l-a acuzat pe acesta că a fost ironic la adresa lui.

Aș vrea să precizez câteva lucruri, pentru că mi s-a pomenit numele aseară, puțin ironic.”, spus Ionuț Chirilă, pentru DigiSport.

La rândul lui, jurnalistul Remus Răureanu a oferit un răspuns surprinzător. Bărbatul a negat totul.

Nu-i adevărat, din moment ce n-ai văzut, de ce spui că ai înțeles? A fost o afirmație în direct la TV, trebuia să fi știut.”, a fost răspunsul lui Răureanu.

Ionuț Chirilă: ”Eu nu aduc investitori la Clinceni”

Enervat la culme, antrenorul Ionuț Chirilă a răbufnit și a spus tot ce avea pe suflet.

Te rog să nu mă întrerupi. Ai spus aseară că eu m-am propus antrenor la Clinceni și aduc investitori. De unde ai tu informațiile astea? În primul rând, eu nu schimb antrenori. Doi, dacă-ți aduci aminte, am spus că în primii trei antrenori din România din Croitoru, Poenaru și cu Leo Grozavu. Trei, eu nu aduc investitori la Clinceni. Ai spus că e un care a adus patru milioane, că nu știu ce. Poate ar trebui să cântărești cu aceeași măsură și când am fost eu dat afară de la Chiajna și am adus și mai multe milioane.”, a mai spus Ionuț Chirilă.

Problema este că nu eu am adus Clinceniul în situația asta, să nu mai aibă bani de masă la prânz. Eu sunt antrenor, nu aduc investitori și nu mă autopropun eu la Clinceni.”, a adăugat el.

În zadar a încercat antrenorul să îl facă pe jurnalist să înțeleagă cum stau lucrurile, de fapt, căci a fost contrazis.

Nu, ai avut o discuție cu oamenii de acolo, aducerea unor investitori a fost parte din înțelegerea pe care o aveați, și care a picat, înțeleg.”, i-a răspuns imediat jurnalistul.