Scandal monstru în plină stradă, între Shakira și Pique. Cântăreața a țipat așa tare încât și-a pierdut vocea

Giosanu Catinca / 20.06.2022, 11:24

Celebra Shakira a fost protagonista unui moment de neimaginat. Cântăreața a cedat nervos și a țipat în fața a zeci de oameni, fără să țină cont de nimic.

Shakira, la un pas să-și piardă vocea!

Shakira a anunțat că se departe de fundașul de la Barcelona, Gerard Pique, după ce s-a zvonit că acesta a înșelat-o cu o tânără de 20 de ani. Artista a făcut anunțul prin intermediul unui comunicat, fără a menționa ce anume a dus la ruptura dintre ea și jucătorul legitimat la clubul din Spania.

Presa din străinătate a scris că cei doi erau separați de mai mult timp și că problemele dintre ei au apărut în urmă cu mai mulți ani.

S-au certat în mijlocul străzii

Jurnalista Silvia Taules a făcut o serie de devăluiri. Aceasta a povestit că între fotbalist și cântăreață a avut loc un conflict verbal în plină stradă în 2017.

Shakira și Gerard Pique s-au certat atât de tare, încât au atras atenția tuturor. Fotbalistul și partenera lui s-au contrat în mijlocul străzii, iar ea a început să țipe, fără să țină cont de cei din jur.

Cântăreața a regretat gestul pe care l-a făcut. Ea a țipat așa tare încât a fost nevoită să își anuleze un concert. Vedeta și-a pierdut vocea atunci și a avut nevoie de câteva zile pentru a se recupera.

S-au certat în mijlocul străzii, în fața tuturor. Nopțile pierdute de Pique și suspiciunile cu privire la infidelitățile acestuia nu sunt de ieri, de astăzi.”, a relatat jurnalista Silvia Taules, conform Marca.

Ce a dus la ruptura dintre Shakira și Gerard Pique

Aceeași sursă arată că între Shakira și Gerard Pique a intervenit o cântăreață din Spania. Din cauza ei s-ar fi certat în mijlocul străzii. Femeia nu era cunoscută la vremea respectivă, dar acum are o mulțime de fani.

Gerard Pique ar fi avut o relație cu o cântăreață din Spania care acum este celebră.”, a mai spus Silvia Taules.

Fotbalistul a fost deranjat de speculațiile care s-au făcut în jurul său. El a decis să îi dea în judecată pe toți cei care au spus neadevăruri despre el, sperând că astfel nu va mai avea probleme cu patronii echipei de fotbal la care evoluează.

Reamintim că lui Pique i s-a transmis că numai este nevoie de el la FC Barcelona. Spaniolii cred că viața extrasportivă a fotbalisului i-a determinat pe oficiali să îl pună pe lista neagră.