Scandal monstru între Ilie Năstase și Ciprian Marica. Cei doi sunt la cuțite după ce îngropaseră „securea războiului”

Giosanu Catinca / 23.01.2022, 08:37
Scandal monstru între Ilie Năstase și Ciprian Marica. Cei doi sunt la cuțite după ce îngropaseră „securea războiului”

Ilie Năstase și Ciprian Marica s-au aflat în mijlocul unui scandal a cărui miză era Baza Voința. Fostul lider al clasamentului ATP a crezut că poate ajunge la un acord cu Ciprian Marica, dar nu a fost așa.

Neînţelegerile dintre ei au ajuns în instanţa de judecată, în urma unei plângeri penale formulate de Ilie Năstase pe numele lui Marica.

Ce l-a deranjat pe Ilie Năstase

Năstase a făcut plângere penală pe numele fostului atacant. Mai mult decât atât, Năstase îl acuză acum pe fostul fotbalist şi de faptul că îi urmăreşte soţia, pe Ioana.

Păcat că are doi copilaşi frumoşi, păcat, o să facă puşcărie, eu aşa văd. Să ies din fundaţie?! Cum pot să fac eu aşa ceva? Să-mi dau eu fundaţia altcuiva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutură, că mă duceam cu el la băutură. Se poate. Şi mă suna şi mă întreba azi: «Eşti bine?», mâine: «Eşti bine?». Şi pe soţie o întreba când divorţează. Ce sunt astea?”, a declarat Ilie Năstase, pentru ProSport.

Ciprian Marica a călcat pe bec

Ilie Năstase este convins că și tatăl lui Ciprian Marica o urmărește pe Ioana Năstase, soția lui, încercând să îi spioneze.

Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am văzut cum cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână. Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta.”, a explicat Ilie Năstase.

Ce pensie are Ilie Năstase

Ilie Năstase a participat, zilele trecute, la emisiunea „Teo Show”. Fostul mare tenismen nu a venit singur, ci a fost însoțit de partenera sa de viață. Campionul a remarcat că are o pensie de militar în valoare de 4.440 de lei.

În perioada în care am avut COVID, mi-a fost fost frică pentru că nu ştiam ce se va întâmpla, mai ales că am 75 de ani. Vreau să mă simt bine, să fiu sănătos, atât îmi doresc! Legat de Ioana, îmi doresc să nu mă mai supere, că m-a supărat tare anul trecut. A băgat al cincilea divorţ până acum, ce să zic!? E iubire. Dacă pensia mea de militar e de 4.440 de lei. De ziua ei, i-am făcut cadou o vacanţă în Dubai cu prietenele sale!”, a mărturisit Ilie Năstase.