Ciprian Marica, ținta ironiilor după ce s-a lăsat surprins, din nou, pe holurile unui hotel. „Iar ești cu nevasta altuia?”

Moldoveanu Camelia / 12.12.2021, 10:31
Ciprian Marica, ținta ironiilor după ce s-a lăsat surprins, din nou, pe holurile unui hotel. „Iar ești cu nevasta altuia?”

Ciprian Marica a ținut să-și liniștească fanii de pe Facebook și să le spună că nu are timp să treacă pe la fiecare în prosop. Totul a început de la o postare ușor neinspirată făcută de fostul internațional român. De data aceasta îmbrăcat, însă tot în hotel.

Ciprian Marica, o nouă poză la hotel

Un filmuleț în care Ciprian Marica apărea doar cu un prosop în jurul taliei, într-un hotel din Cluj, în compania unei femei măritate, a zguduit presa la începutul anului 2020. Cu toate că filmulețul a fost dat presei de o persoană anonimă, s-a aflat faptul că incidentul ar fi avut loc în anul 2019.

Fotbalistul a ajuns la acea vreme să depună chiar plângere la Poliție. De ce? Deoarece voia ca cel care i-a violat viața privată să plătească. Ulterior, el a postat un mesaj pe contul de Facebook prin care își recunoștea greșeala și îi cerea scuze iubitei sale.

Tot printr-un mesaj pe Facebook și o poză, ușor neinspirată pentru trecutul său, a făcut furori pe internet. Mai exact, Marica s-a fotografiat pe holul unui hotel, însă de data asta îmbrăcat. La descrierea postării a scris: „Haideți să ne bucurăm de weekend cu stil ⚡️😎”. Postarea lui Ciprian Marica a  stârnit un adevărat val de comentarii, multe dintre ele făcând referire la celebrul caz „prosopul”.

Iară ești la hotel cu nevasta altuia?😅🤣;

Aici ești la hotelul ăla ..unde ai făcut poza în prosop?;

Da halatu’,unde-i halatu bă Cipi?:

Zici că-i afișul filmului Predator. Cine e victima de data asta ? Ciprian scuză-ne, dar nu ne putem abține.”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care le-a primit Ciprian Marica la noua poză din hotel.

Vezi pe PlaySport.ro ce s-a întâmplat cu Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica, după uriașul scandal.

Fostul fotbalist i-a liniștit pe internauți. Le-a spună că nu are timp să treacă pe la fiecare în prosop

Se pere că valul de comentarii răutăcioase la adresa celebrului prosop l-a deranjat pe Ciprian Marica. Fostul internațional român a ținut să le ofere o replică sutelor de oameni care au făcut glumițe pe seama lui. Cu toate că fostul fotbalist le reclamă fanilor faptul că subiectul este deja unul învechi și care nu merită să mai fie reamintit, Google nu este de aceeași părere. La o simplă căutare a numelui sportivului apar atașate la pagina de Wikipedia cinci fotografii, una dintre ele fiind chiar cea în care a fost prins cu prosopul în talie după o noapte de amor cu amanta.

Mai fraților, lămuriți-mă și pe mine.
Asa de triști sa fie unii de pe aici,, în mai bine de doi ani sa nu li se fi intimplat nimic interesant în viață?
Au rămas blocați la faza cu prosopul, sa nu mai fi trăit în atâta amar de timp altceva care sa le ofere gelozie, interes sau plăcere?
Iar dacă sunt și d-ăștia mai fricoși, stați, mai, liniștiți că n-am timp sa trec pe la voi! 🙂
Hai sa aveți Sărbători fericite! Bucurați-vă de viața, ca nu trăiește nimeni în locul vostru!”, a fost replica lui Ciprian Marica în comentariile propriei postări de pe Facebook.