Scandal uriaș în circuitul ATP. “Este un clovn și un idiot”. Cine a spus asta despre excentricul Nick Kyrgios

Giosanu Catinca / 20.02.2022, 12:12
Scandal uriaș în circuitul ATP. “Este un clovn și un idiot”. Cine a spus asta despre excentricul Nick Kyrgios

Nick Kyrgios este unul dintre cei mai excentrici și controversați jucători din tenis. Modul său de a se comporta i-au adus multe critici de-a lungul timpului. Faimosul sportiv a făcut un copil să plângă în hohote la Australian Open. El a fost imediat certat de către fani. Acum, însă, a ajuns din nou în centrul unui scandal.

Australianul a fost numit clovn și idiot. Cine a îndrznit să spună asta despre excentricul Nick Kyrgios?

Nick Kyrgios, jignit de un jucător de tenis profesionist croat

Croatul Mate Pavic a avut un discurs dur la adresa celebrului sportiv. El l-a jignit fără nicio reținere pe Nick Kyrgios.

Oricum ar fi Kyrgios, a făcut ceva bun pentru tenisul de dublu. El a arătat că oamenii vin să-l privească, indiferent dacă joacă simplu sau dublu. El a arătat că și la dublu poți umple e arenă.

Suporterii nu au fost corecți la acel meci. Este greu să joci în aceste condiții împotriva lui Kokkinakis și mai ales a lui Kyrgios, care este, să fim corecți, un clovn și un idiot. Exagerează foarte mult și nu își respectă adversarii. Pe de o parte avem un jucător ca Monfils, care este un showman, dar care își respectă adversarii și este interesant pentru fani. Apoi este Kyrgios, care este plin de lipsă de respect și un clovn obișnuit. Dar, evident, are fanii săi care vin să-l urmărească.”, a spus Pavic, conform celor de la tennisuptodate.com.

Ce l-a deranjat pe Mate Pavic

La ultima ediție de la Australian Open, Kyrgios a triumfat la dublu alături de conaționalul Thanasi Kokkinakis. Pe parcursul respectivului turneu, s-a creat o emulație fantastică în jurul celor doi. Kyrgios a fost implicat în mai multe momente controversate pe parcursul turneului.

În partida cu perechea Tim Puetz (34 de ani, 18 ATP, la dublu) – Michael Venus (34 de ani, 15 ATP-dublu), în primul set, la scorul de 2-1 pentru Puetz/Venus, 40-15 pentru Kyrgios și Kokkonakis, Nick, aflat la fileu, a vrut să termine un punct și a lovit puternic mingea. Aceasta s-a dus în pământ, după care a ricoșat în tribună.

Forța cu care a lovit Kyrgios a imprimat mingii o viteză foarte mare. Din nefericire, un copil, aflat în tribună, alături de mama sa, a fost lovit. Micuțul a izbucnit în lacrimi instant.

Meciul a fost întrerupt pentru câteva zeci de secunde. Kyrgios, care și-a asumat vina, a rămas siderat când a văzut incidentul. Ulterior, i-a spus colegului său că el a trimis mingea, care a ricoșat spre copil. Pentru toate acestea, australianul a fost aspru criticat de fani, iar acum îl atacă și colegii din circuitul ATP, după cum arată presa internațională.