Scandal uriaș în Gruia! Adrian Mititelu a cerut echipei să iasă de pe teren. Arbitrajul l-a înfuriat pe finanțator

Radu Bordei 01.06.2023, 23:21
Scandal uriaș în Gruia! Adrian Mititelu a cerut echipei să iasă de pe teren. Arbitrajul l-a înfuriat pe finanțator

Adrian Mititelu a izbucnit după ce a văzut arbitrajul lui Istvan Kovacs. Cele două eliminări și maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs l-au enervat la culme pe finanțatorul oltenilor care a vrut să scoată echipa de pe teren.

Nervi în Gruia. Adrian Mititelu a vrut să scoată echipa de pe teren

Eliminarea lui Bauza a declanșat o stare de nervozitate totală la meciul din Gruia. Oltenii au terminat meciul cu doi eliminați, dar și cu preparatorul fizic, Dan Vasilică, trimis și el la cabine. A fost o situație explozivă, mai ales după ce finanțatorul FCU Craiova ar fi cerut echiperi să părăsească terenul. Până la urmă meciul s-a disputat până la final, iar CFR Cluj a obținut calificarea în Conference League. Însă aceasta a venit după un arbitraj prin care Istvan Kovacs i-a enervat la culme pe olteni

Fiul finanțatorului oltenilor și-a vărsat nervii pe Facebook unde a atacat dur arbitrajul din jocul de la Cluj. „Execuție în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc”, a fost mesajul postat de Adrian Mititelu junior.

Mititelu prevăzuse ce se va întâmpla

Mititelu senior a pornit un atac la adresa lui Istvan Kovacs și înaintea meciului direct.

„Asta este vestea proastă! Pentru mine asta e vestea proastă! Eu unul am repulsie când mă arbitrează acest băiat. Tot timpul am avut… Eu nu zic că a vrut să ne facă rău, dar n-a fost inspirat.

Și când era mai tânăr și jucam cu CFR-ul, prin 2007-2008, tot timpul când ne arbitra el, comitea niște erori în favoarea celor de la CFR. E cel mai bun arbitru pentru unii! Dar ați văzut ce a făcut pe unde a fost ultima oară? Că a nenorocit pe unde a fost câte greșeli a avut!

A fost cândva un arbitru foarte bun, dar știți cum este, părerea mea e că se putea o delegare mult mai echilibrată. Iar dup-aia, altă nenorocire e Cătălin Popa la VAR! Deci aceeași brigadă care a fost la meciul cu CS U (n.r. Universitatea Craiova) și a dat două penalty-uri aiurea”, a spus Mititelu la Fanatik înaintea meciului de la Cluj.

Urmăriți Playsport.ro și pe