Scandal uriaș la FCSB. Toni Petrea a răbufnit și a făcut crize de nervi. „Ce dai din mâini?”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.01.2022, 19:16
Scandal uriaș la FCSB. Toni Petrea a răbufnit și a făcut crize de nervi. „Ce dai din mâini?”

FCSB a dezamăgit în primul și singurul meci amical al acestei ierni. Vicecampioana României a terminat la egalitate, scor 0-0, contra celor de la CS Mioveni într-o partidă disputată la baza de pregătire de la Buftea a Federației Române de Fotbal.

Toni Petrea l-a certat pe Iulian Cristea în amicalul jucat de FCSB cu CS Mioveni

Faptul că echipei sale nu prea i-a ieșit jocul în compania unei candidate în lupta pentru evitarea retrogradării în Liga 1 l-a nemulțumit teribil pe Toni Petrea. Antrenorul FCSB-ului a fost vizibil iritat și chiar și-a certat unul din jucători.

În minutul 80, Iulian Cristea și-a pierdut din marcaj un adversar și ulterior tot el gesticula nervos către unul dintre colegii săi. Moment în care Toni Petrea a strigat către fundașul său central:

Iulică, ce dai din mâini?! E omul tău! Îți și spun: «În spatele tău!». Pe cine cerți acum? Cine-i de vină?”.

Echipele de start:

FCSB: Ștefan Târnovanu – Denis Haruț, George Miron, Ovidiu Perianu, Sorin Șerban – Adrian Șut, Răzvan Oaidă – Alexandru Musi, Darius Olaru, Octavian Popescu – Ianis Stoica
Antrenor: Anton Petrea

Rezerve: Cătălin Straton, Alexandru Maxim, Valentin Crețu, Florin Tănase, Ianis Stoica, Andrei Burlacu, Valentin Gheorghe, Andrei Tănasă, Matei Tănasă, Risto Radunovic, Andrei Cordea, Florinel Coman

CS Mioveni: Popescu – Ionuţ Rădescu , Alexandru Iacob, Adrian Scarlatache, Garutti, Dănuţ Şerbănică – Daniel Toma, Dumitriu – Alexandru Buziuc, Albert Voinea, Wright
Antrenor: Alexandru Pelic

Deși echipa sa nu a făcut un meci foarte bun cu CS Mioveni, Darius Olaru, care a purtat și banderola de căpitan în această partidă, s-a arătat optimist în legătură cu șansele FCSB-ului de a scoate un rezultat bun contra CFR-ului în primul meci oficial din 2022.

Cred că a fost un joc de pregătire cât de cât bun. Am încercat să ne facem jocul. Din păcate nu am reușit să câștigăm, dar a contat că ne-am pregătit bine în această perioadă de pregătire. Sperăm ca în primul meci să fie victorie. A fost un pic greu, dar ne apropiem de prima săptămână de campionat și acum o să o lase mai ușor.

Avem nevoie de victorie, dar suntem aici să facem față presiunii și sperăm să câștigăm. Suntem pregătiți pentru acest meci și sperăm să dăm totul și să câștigăm. Dacă vom câștiga o să ne apropiem de ei. Sunt foarte importante punctele. Dacă vor câștiga se vor detașa foarte mult și nu o să avem șanse în play-off”, a declarat Olaru la finalul meciului.

Sursă video: YouTube FCSB TV

Toni Petrea îi atacă frontal pe trei jucători de la FCSB. Nemulțumirea majoră a tehnicianului