Scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf capătă amploare. Atac neașteptat

Moldoveanu Camelia / 16.01.2022, 20:03

De când Laurențiu Reghecampf a făcut publică relația cu amanta Corina Caciuc, Anamaria Prodan a pornit o adevărată campanie de denigrare care îi vizează pe cei doi îndrăgostiți. De curând, impresara are și o aliată. Este vorba despre Silvana Peng, mama Asianei (iubita lui Luca Reghecampf). Dezvăluiri șocante și acuzații dure la adresa celei care o să-i dăruiască curând un copil antrenorului CS U Craiova.

Acuzații dure făcute de Silvana Peng, aliata Anei Prodan, la adresa Corinei Caciuc

Luca Reghecampf și Asiana Peng sunt au o frumoasă relație de mai multă vreme. În urmă cu ceva timp s-a aflat faptul că fiul cel mare al antrenorului CS U Craiova este implicat în afaceri cu Corina Caciuc. Însă, se pare că asta nu este tot. Asiana și Răzvan Peng sunt și ei parteneri de afaceri cu amanta lui Laurențiu Reghecampf.

Silvana Peng, mama iubitei lui Luca Reghecampf, este speriată de legătura pe care copiii ei o au cu celebra Corina Caciuc. Mai mult, doamna Peng a aruncat cu acuzații grave la adresa amantei antrenorului CS U Craiova, poziționându-se ca o aliată a impresarei Anamaria Prodan.

Asiana și Luca sunt un cuplu superb, se înțeleg perfect. Da, domnul Reghecampf a găsit de cuviință să îi bage pe Luca, pe Răzvan (n.r. fratele Asianei) și pe Asiana în firmă cu domnișoara Caciuc. Sincer vă spun, eu nu știu de când face domnișoara Caciuc afaceri, înainte sau după masterat? Știe chineza cumva? Sau visează că după Dubai merge în China și ia și pe acolo vreun premiu internațional?

Ne-am văzut o singură dată, anul trecut. În schimb, am fost de Anul Nou invitați acasă la mama lui, la doamna Marga, la Snagov. Femeia e un argint viu, vă spun, se bucură că îi calci pragul, e o femeie grozavă, foarte curajoasă.

Aș prefera ca Luca să nu ia nimic negativ de la nimeni. De aia eu am și spus ”nici nu vin să vă văd, eu trebuie să știu doar că sunteți bine în relația voastră”, a declarat Silvana Peng pentru Fanatik.

Corina Caiuc atacată dur! Silvana Peng vrea să o țină departe de orice chinez

Îngrijorată de felul Corinei Caciuc de a urca pe scara socială, Silvana Peng vrea să o țină pe amanta lui Laurențiu Reghecampf departe de familia ei, dar și de orice chinez.

Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide.

Eu nu sunt dispusă ca nici o ”Gură de Aur” (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă. Vorbesc de această tânără potentă de 29 de ani și nu de oricine, ci de o premiantă internațional a României pentru calități deosebite.

Cred ca ar fi trebuit, în mod normal, ca lucrurile să se deruleze altfel. Indiferent de sentimente, cred că acel copilaș putea veni și după despărțirea legală de actuala soție. Mi se pare un spectacol macabru! Ce rost are să spun mai mult?

După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat. Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?”, a adăugat mama iubitei lui Luca Reghecampf.