Scandalul dintre Ion Țiriac și Ohanian nu se mai termină. Miliardarul român ar fi luat deja o decizie

Cojocaru Cristian / 02.03.2021, 23:02
Scandalul dintre Ion Țiriac și Ohanian nu se mai termină. Miliardarul român ar fi luat deja o decizie

Anul a început cu un conflict între președintele FRT și soțul Serenei Williams. Scandalul dintre Ion Țiriac și Alexis Ohanian a escaladat și pare că nu se mai termină. Miliardarul a considerat însă că altul trebuie să fie comportamentul său și a luat o decizie în acest sens.

Scandalul între Ion Țiriac și Alexis Ohanian trece la un alt nivel

Înainte de a participa la Australian Open, omul de afaceri i-a recomandat Serenei Williams să se retragă din cariera sportivă. De-a lungul turneului din Melbourne, sfatul s-a transformat într-un scandal care a titrat presa internațională. Soțul americancei a luat atitudine și a lansat mai multe atacuri la adresa fostului tenismen.

Deși nu a reușit să câștige Grand Șlemul cu numărul 24, Serena Williams a reușit să o elimine pe campioana română Simona Halep. În finala Wimbledon 2019, Simona a reușit să se impună cu scor 6-2, 6-2, americanca luându-și revanșa la Australian Open cu 6-3, 6-3. Chiar dacă atacurile lui Ohanian nu au încetat, șeful FRT a hotărât că tăcerea este de aur.

Ion Țiriac a decis să îl trateze pe Alexis Ohanian cu indiferență
Ion Țiriac a decis să îl trateze pe Alexis Ohanian cu indiferență

Președintele FRT este apărat de Ilie Năstase

Cosmin Hodor, un apropiat al lui Ion Țiriac dar și al Simonei Halep, a decis să dezvăluie motivul tăcerii. În cadrul emisiuni la Digi Sport,  acesta a povestit strategia lui Ion Țiriac.

 ”A fost o vendetă nu doar la adresa lui Ion Țiriac, ci și pentru finala pierdută la Wimbledon 2019. Era clar că acea înfrângere va naște unele orgolii. Să vii tu din tribună după un meci jucat de soția ta împotriva Simonei, care e apropiată a domnului Țiriac și știm ce reprezintă în România, să te trezești să îl ataci și să îl faci clovn… Asta arată că el e din afara fenomenului, nu e din lumea tenisului. Domnul Țiriac nu îi va răspunde, nu se coboară la acel nivel”, a explicat Hodor la DigiSport.

Omul de afaceri este apărat de fostul său coleg de teren, Ilie Năstase dar și de fiul său.

„Cred că sexist e el. Nu ştiu, habar nu am. Nu mă interesează. Nu vreau să fac comentariu, am făcut un comentariu, m-am trezit că sunt rasist. Presa de acolo te face rasist în două secunde dacă vrea, chiar dacă nu eşti. Aţi văzut ce s-a întâmplat cu Colţescu? E român. Dacă era american nu se întâmpla aşa ceva”, a spus Ilie Năstase pentru AS.ro.