„Scăpați de Cristiano Ronaldo!” Antrenorul a pus piciorul în prag la Juventus și a cerut ca portughezul să fie vândut! Ce motiv incredibil a invocat

Olteanu Ștefan 13.04.2021, 18:58
„Scăpați de Cristiano Ronaldo!” Antrenorul a pus piciorul în prag la Juventus și a cerut ca portughezul să fie vândut! Ce motiv incredibil a invocat

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, însă un antrenor a încercat să scape de el. Este vorba despre Massimiliano Allegri, care înainte să-și dea demisia de la Juventus a cerut conducerii să renunțe la starul portughez. Asta se întâmpla în 2019, iar în urma discuțiilor, cel care a plecat a fost chiar Allegri.

„Scăpați de Cristiano Ronaldo!” Antrenorul a pus piciorul în prag la Juventus și a cerut ca portughezul să fie vândut! Ce motiv incredibil a invocat

Juventus traversează o perioadă dificilă pe plan sportiv și este foarte aproape să piardă titlul în Serie A, după 9 ani consecutivi în care formația torineză a ieșit campioană.
În ultimii 10 ani, Juventus a jucat și două finale de Champions League, ambele pierdute cu Massimiliano Allegri pe bancă. În 2019, antrenorul italian a surprins pe toată lumea și a plecat de la Juventus.

Din acel moment a început și declinul echipei. În locul lui Allegri, pe banca lui Juventus a venit Maurizio Sarri. Cu Sarri pe bancă, Juventus a reușit să câștige din nou titlul în Serie A, însă per total, nivelul jocului a scăzut destul de mult față de anii precedenți. Acest lucru a fost observat și de conducerea clubului torinez, care în august 2020 a decis să îl demită pe Sarri. De atunci, pe banca lui Juventus este Andrea Pirlo, iar Juventus traversează cea mai slabă formă a ultimilor mulți ani.

Allegri a anticipat totul și i-a avertizat pe șefii lui Juventus

Potrivit ultimelor dezvăluiri din presa italiană, motivul pentru care Allegri a plecat de la Juventus în 2019 a fost Cristiano Ronaldo. Mai exact, ziarul La Republica, citat de Football Italia, anunță că Allegri i-a transmis un mesaj clar patronului Andrea Agnelli.

Scăpați de Ronaldo! El blochează dezvoltarea echipei și a clubului”, a fost mesajul transmis de Allegri, înainte de a-și da demisia.

Desigur, acest lucru nu s-a întâmplat. Juventus a plătit, în 2018, 117 milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo, în speranța că portughezul le va aduce trofeul mult visat: Champions League!
Acest lucru nu s-a întâmplat, iar potrivit jurnaliștilor italieni, Juventus a devenit „un prizoner” al lui Cristiano Ronaldo. Statutul de „afacerea secolului” nu a fost confirmat de Ronaldo și în cele din urmă, se pare că Allegri ar fi avut dreptate.

Allegri le-a cerut șefilor de la Juventus să scape de Cristiano Ronaldo
Allegri le-a cerut șefilor de la Juventus să scape de Cristiano Ronaldo

Revine Allegri, pleacă Ronaldo?

Andrea Pirlo are postul pus în pericol după ce Juventus a fost eliminată în optimile Champions League. Mai mult, titlul pare compromis în Serie A. Inter Milano este lider, cu un avans de 12 puncte. În acest context, în presa din Italia a început să se vehiculeze o posibilă demitere a lui Pirlo.
Mai mult, totul a căpătat o altă amploare după ce Andrea Agnelli, patronul lui Juventus s-a întâlnit cu Massimiliano Allegri recent.

Am știut că președintele va sta de vorbă cu Allegri, mă anunțase dinainte. Și mi se pare ceva normal, cei doi au rămas prieteni”, a fost reacția lui Pirlo.

Cu toate acestea, din vară ar putea avea loc schimbări importante la Juventus. Contractul lui Ronaldo la Torino mai este valabil până în 2022, iar jurnaliștii italieni au scris că atacantul se va întâlni cu șefii lui Juventus pentru a discuta despre viitor. Football Italia anunță că Juventus ar fi gata să își ia rămas bun, din vară, de la Cristiano Ronaldo.

Urmăriți Playsport.ro și pe