Scenariu HORROR pentru „tineretul” lui Mutu! Poate pierde calificarea în sferturi din cauza cartonașelor galbene

Mihai Cheles 28.03.2021, 14:02
Scenariu HORROR pentru „tineretul” lui Mutu! Poate pierde calificarea în sferturi din cauza cartonașelor galbene

Germania U21 – Olanda U21, scor 1-1! Un rezultat periculos din toate punctele de vedere pentru „tricolorii mici”. Ar putea pierde calificarea, chiar și cu cele patru puncte adunate!

Germania U21 – Olanda U21, scor 1-1! Toate calculele calificării în sferturile de finală pentru naționala României

La o oră distanță după ultimul fluier al partidei România – Ungaria, scor 2-1, a început partida dintre Germania și Ungaria. Derby-ul grupei, cum l-au considerat specialiștii, cele două formații fiind printre favoritele la cucerirea trofeului continental de tineret.

Rezultatul dintre Germania și Ungaria nu a fost cel dorit de Adrian Mutu și întreaga delegație a României aflată în țara vecină. Meciul s-a terminat 1-1, iar ambele formații păstrează șanse foarte mari la ieșirea din grupă. Românii și-ar fi dorit foarte mult ca Germania să câștige, iar în ultima rundă, un meci egal le-ar fi permis accederea ambelor echipe, la braț, în fazele eliminatorii.

Clasamentul Grupei A:

  1. Germania – 4 p
  2. România – 4 p
  3. Olanda – 2 p
  4. Ungaria – 0 p

Ultimele meciuri ale Grupei A:

  • ROMÂNIA – Germania, 30 martie, ora 19
  • Olanda – Ungaria, 30 martie, ora 19

Iată toate scenariile prin care poate trece România în ultima rundă:

1. Dacă batem Germania, rezultatul din celălalt meci nu va mai conta! România se va califica de pe prima poziție în grupă.

2. Dacă facem egal, iar Olanda bate pe Ungaria, se va intra într-un clasament de trei, cu câte cinci puncte fiecare. Se va face departajarea în funcție de

  • punctele obținute în meciurile directe (egalitate între cele trei, din nou. Câte două puncte);
  • la golaverajul dintre cele trei formații. Aici avem mai multe cazuri –

Dacă România – Germania se termină mai mult de 1-1 (ex. 2-2, 3-3, 4-4), cele două formații vor merge mai departe, din pricina golaverajului superior Olandei, în meciurile dintre cele trei. România și Germania vor avea golaveraj 3-3, 4-4, 5-5, ș.a, față de 2-2 al Olandei.

Dacă se termină 0-0, se va ajunge într-o departajare între România și Germania, având golaveraj 1-1. Olanda se va califica de pe prima poziție, cu 2-2 golaveraj. România și Germania va trece la următorul criteriu de departajare.

  • deznodământul partidei cu cea de-a patra formație din grupă. În cazul de față, România este dezavantajată și va pierde calificarea.

Scenariu horror pentru România. Poate pierde din cauza fair-play-ului

Dacă se termină 1-1 între România și Germania, se va ajunge la egalitate de puncte și golaveraj între cele trei formații. Se va aplica criteriul de mai sus, legat de Ungaria – meciul cu ultima echipă rămasă. România trebuie să spere că Olanda nu se impune în fața Ungariei la mai mult de un gol diferență și că nu va marca mai mult de două goluri. Adică va învinge cu 1-0. Dacă bate cu 2-1, se va intra într-o egalitate perfectă între România și Olanda, iar departajarea se va face într-un alt mod;

  •  în funcție de fair-play. Cine a încasat mai puține cartonașe galbene va trece mai departe. În acest moment, România are șase cartonașe galbene, iar Olanda patru.
Germania U21 - Olanda U21, scor 1-1! Toate calculele calificării în sferturile de finală pentru naționala României
Germania U21 – Olanda U21, scor 1-1! Toate calculele calificării în sferturile de finală pentru naționala României

3. Dacă facem egal, iar Olanda nu bate pe Ungaria, România se califică în sferturi!

4. Dacă pierdem cu Germania, iar Olanda bate pe Ungaria, suntem eliminați!

5. Dacă pierdem cu Germania, iar Olanda nu bate pe Ungaria, România se califică în sferturi!

Urmăriți Playsport.ro și pe