Scenariu teribil pentru FCSB. Ovidiu Popescu ar putea lipsi de pe teren până în martie 2023

Gabriel-Alexandru Ioniță / 06.08.2022, 23:29
Scenariu teribil pentru FCSB. Ovidiu Popescu ar putea lipsi de pe teren până în martie 2023

FCSB și-ar putea pierde unul dintre titular pentru o perioadă foarte lungă. Este vorba despre Ovidiu Popescu, fundașul dreapta al vicecampioanei, care s-a accidentat chiar la faza în care echipa sa a primit gol de la CS Mioveni.

FCSB l-ar putea pierde pe Ovidiu Popescu pentru următoarele 7 luni

El a simțit o durere puternică la genunchiul stâng exact în timpul unui duel 1 la 1 cu un adversar. S-a prăbușit pe gazon, fotbalistul de la Mioveni a centrat, iar echipa lui Alexandru Pelici a marcat prin Ionuț Balaur, după un șut deviat de Adrian Șut. Imediat după, Ovidiu Popescu a fost înlocuit cu Denis Haruț.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani al celor de la FCSB a fost suspus unor investigații în seara zilei de sâmbătă, iar primele rezultate sunt destul de îngrijorătoare pentru roș-albaștri. Potrivit gsp.ro, Ovidiu Popescu a suferit o entorsă la genunchiul stâng cu o posibilă leziune a ligamentelor încrucișate.

În cel mai rău scenariu prevăzut de medici în acest moment, fundașul dreapta al lui Nicolae Dică ar putea lipsi de pe teren chiar și până în luna martie a anului viitor. Ceea ce înseamnă o indisponibilitate de circa 7 luni.  Un verdict sigur va fi dat după ce fotbalistul va efectua mai multe investigații, inclusiv un RMN.

Cum au arătat echipele de start la CS Mioveni 1-1 FCSB

CS Mioveni: I. Popescu – I. Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait, V. Pop, Burnea – Rădescu, Blănaru, Coșereanu
Rezerve: D. Croitoru – Al. Iacob, Trif, Șerbănică, Cierpka, Veres, Dat, Buziuc, Antal

Antrenor: Alexandru Pelici

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Bouhenna, R. Boboc – Ad. Șut, Oaidă – Cordea, Miculescu, Oct. Popescu – I. Stoica
Rezerve: A. Vlad – Haruț, Lixandru, Tamm, Dulca, Olaru, Pantea, Musi, Radaslavescu
Antrenor: Nicolae Dică

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei) / A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare), A2: Slabu Stelian (Braşov) / Arbitru VAR: Găman George Cătălin (Craiova), Arbitru AVAR: Bârleanu Vlad (Bucureşti)

De ce i-a fost frică nu a scăpat

Nicolae Dică a subliniat la interviul de după meci că a făcut eforturi pentru a-și menaja jucătorii, în vederea evitării accidentărilor în această perioadă extrem de aglomerată a sezonului. Din păcate pentru el, echipa sa a fost lovită din nou de ghinion și a mai pierdut un titular, după Florinel Coman. Singura parte bună este reprezentată de faptul că FCSB tocmai l-a transferat pe Radu Boboc de la Farul Constanța, jucător care este la bază fundaș dreapta, chiar dacă la Mioveni a fost folosit în flancul stâng al apărării.

CITEȘTE ȘI Nicolae Dică, disperat pe final de meci: „Mă gândeam să îl bag pe Tamm în atac”. Critici pentru Dawa din partea antrenorului de la FCSB