Scene ireale la Campionatul Mondial după Coreea de Sud – Ghana 2-3. Antrenorul asiaticilor și-a ieșit din minți. VIDEO

Robert Zanfir 28.11.2022, 23:32
Scene ireale la Campionatul Mondial după Coreea de Sud – Ghana 2-3. Antrenorul asiaticilor și-a ieșit din minți. VIDEO

Paulo Bento (53 de ani) a fost eliminat la finalul partidei pierdute de Coreea de Sud, 2-3 cu Ghana. Selecționarul asiaticilor a izbucnit la adresa arbitrului, căruia i-a adresat mai multe injurii.

Coreea de Sud și Ghana au fost la înălțime luni, 28 decembrie. Cele două au oferit un adevărat spectacol în runda a doua din faza grupelor. Asiaticii au revenit prin dubla lui Cho Gue-Sung, după ce ghanezii au condus cu 2-0 încă din minutul 34. Finalul a fost unul incendiar, iar nervii lui Paulo Bento au explodat după ce naționala sa a ratat mai multe șanse a obține un nou punct.

Paulo Bento, eliminat la finalul meciului Coreea de Sud – Ghana 2-3

Imediat după ce a fluierat finalul partidei, fostul coleg de generație al lui Figo s-a dus glonț la arbitrul Anthony Taylor. I-a reproșat englezului mai multe faze și decizii și a schimbat rapid registrul, sub impulsul nervilor.

Conform mai multor surse, antrenorul l-ar fi înjurat pe centralul partidei. „Vai po caralho” i-ar fi transmis arbitrului. „Du-te naibii”, în traducerea Irinei Margareta Nistor :).

După ce a îndurat în tăcere izbucnirea de furie, englezul a scos cartonașul roșu și l-a eliminat pe selecționerul Coreei de Sud. Paulo Bento va rata, astfel, întâlnirea cu naționala țării sale, Portugalia.

Evident că am făcut niște greșeli, dar în general, și la finalul jocului, am avut mai multe șanse ca să întoarcem rezultatul. Nu este corect. Nu sunt mulțumit de rezultat, dar sunt mulțumit de performanța jucătorilor și de munca echipei”, a spus Bento, conform Espn.

Cu 1 punct după două partidei, Coreea de Sud este pe locul 3, la egalitate cu Uruguay, care a pierdut derby-ul cu Portugalia, 0-2.

Coreea de Sud – Portugalia este programat pe 2 decembrie, de la 17:00. Victoria este singura variantă a asiaticilor pentru a mai spera la calificare.

Răzvan Burleanu, apariție surpriză în Qatar

Românii savurează din fața televizoarelor spectacolul din Qatar. Totuși, sunt și români norocoși. Răzvan Burleanu a profitat de vizita lui Edi Iordănescu la Doha și a urmărit din tribune derby-ul dintre Brazilia și Elveția.

Președintele FRF nu a fost deloc discret. S-a afișat între legendarii jucători ai Braziliei, Roberto Carlos, Ronaldo și Cafu.

În tot acest timp, Edi Iordănescu a notat de zor din secretele elvețienilor. Trimis special al Playsport, Justin Gafiuc l-a surprins pe stadionul 974 din Doha, singurul care va fi demolat după turneul final.

Urmăriți Playsport.ro și pe