Schimbare de ultim moment în viața Simonei Halep. Ce decizie a luat campioana noastră

Ștefănescu Dragoș / 25.10.2021, 20:07
Schimbare de ultim moment în viața Simonei Halep. Ce decizie a luat campioana noastră

Simona Halep va participa în această săptămână la turneul Transylvania Open. Înaintea începerii turneului, marea noastră campioană a anunțat o schimbare de ultim moment în programul său.

Schimbare de ultim moment în programul Simonei Halep

După ce a fost eliminată de la turneul de la Moscova, Simona Halep a revenit în România. Marea noastră campioană va participa în această săptămână la turneul Transylvania Open.

În cadrul unei conferințe de presă susținute la Cluj, Simona Halep a anunțat că Transylvania Open nu este ultimul turneu la care va juca în acest sezon. Constănțeanca și-a anunțat participarea și la competiția de la Linz, care se va desfășura în perioada 6 – 12 noiembrie.

Orice voi face aici este un bonus, la fel și ce voi face săptămâna viitoare, la Linz”, a declarat Simona Halep.

Simona a vorbit și despre viitorul carierei sale, declarând că vrea să mai joace încă vreo 3 ani.

Prezența mea la Transylvania Open poate deveni o obișnuință, dar să vedem cât mai joc. Mai am de jucat doi-trei ani. Am înțeles că turneul va fi mai mulți ani și m-aș bucura. Cu siguranță că voi juca dacă voi fi aptă și sănătoasă”, a spus Simona Halep.

Simona Halep și Gabriela Ruse se înfruntă în premieră

În cadrul turneului Transylvania Open, Simona Halep va debuta împotriva Gabrielei Ruse. Constănțeanca a vorbit despre meciul cu Ruse pe care o va înfrunta în premieră.

Nu am avut șansa să ne întâlnim, dar cu siguranță o vom face mai târziu. Este o jucătoare foarte bună, i-am spus de multe ori, solidă, puternică. Anul acesta a confirmat câștigând atâtea meciuri și urcând în top 100. Este o adevărată performanță atunci când ești la început. Va fi un meci bun, sper să joc un tenis bun, să fiu aptă 100% să dau tot ce am mai bun.

Orice adversară este puternică la acest nivel. Consider că fiecare are șansa de a câștiga acest trofeu, cu oricine aș fi jucat ar fi fost greu. E bine că sunt două românce care pot juca împreună”, a spus Simona Halep.

Cel mai slab sezon din cariera Simonei Halep

Ultimul an a fost unul de uitat pentru Simona Halep. Românca a început 2021 pe locul 2 WTA și îl încheie departe de TOP 10. În acest moment, constănțeanca este abia pe locul 19 WTA. Este pentru prima dată în ultimii peste 7 ani când Simona iese din primele 10 jucătoare ale lumii.

Sezonul dezastruos pe care l-a avut Halep pe plan sportiv a fost cauzat de desele probleme medicale. Halep a ratat turneele de Grand Slam de la Roland Garros și Wimbledon, singurele pe care le are în palmares. Mai mult, va lipsi pentru prima dată după anul 2014 de la Turneul Campioanelor din cauza clasării slabe în topul WTA Race. Constănțeanca a mai absentat în 2018 din cauza unei accidentări, iar în 2020 turneul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.