Schimbare neașteptată în familia lui Pițurcă. Vica Blochina jubilează de fericire după ultimele evenimente

Moldoveanu Camelia / 13.02.2022, 10:58

Relația dintre Edan și Victor Pițurcă cunoaște o îmbunătățire semnificativă după ce situația între cei doi a fost una plină de evenimente neplăcute. Conform informațiilor oferite de Vica Blochina fosta amantă a lui Pițurcă, aceasta a intrat în depresie după plecarea fiului ei de acasă. De asemenea, Vica recunoaște că și-a pus nenumărate întrebări în legătură cu alegerea făcută de băiat în privința tatălui său.

Victor Pițurcă și Edan au devenit apropiați

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă a ținut prima pagină a multor ziare, timp de mai mulți ani. El, un fost fotbalist și un antrenor de succes, ea o balerină rusoaică superbă, iar din relația lor de 16 ani a rezultat un băiețel (Edan). Însă, Piți a fost și este căsătorit cu Maria, mama lui Alexandru Pițurcă.

După ce Vica și Piți au rupt legătura, fosta balerină și-a dorit ca fiul ei să se bucure de prezența tatălui. Din păcate Edan nu a fost recunoscut de fostul selecționer o perioadă de timp. Însă, se pare că lucrurile s-au schimbat și băiatul a luat decizia de a locui definitiv cu Victor Pițurcă, spre disperarea Vicăi.

Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere. Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună”, a declarat Vica Blochina în emisiunea Fită cu Aditză

Vica Blochina a intrat în depresie după plecarea lui Edan. A vrut să moară

Decizia lui Edan a băgat-o în depresie pe Vica Blocina. Aceasta recunoaște că a suferit foarte mult și că a avut momente când se întreba dacă este momentul să moară. Ea a apelat la doi psihologi, însă rezultatele au întârziat să apară.

Am avut momente în care mă trezeam și mă întrebam când mor. A fost foarte, foarte rău. Am avut o depresie din luna iulie până să plec în Thailanda. Eu am vrut să mor. Nu înțelegeam ce se întâmplă cu corpul meu. Eu am avut tot ce trebuie. Am casă, am copil, am tată care iubește copilul, am business care produce, am cercul de prieteni, orice femeie și-ar fi dorit să aibă viața mea, călătoresc, nu-mi lipsește nimic. Mă trezeam în fiecare zi și plângeam. Voiam să mor. Am fost la doi psihologi și au fost dezamăgire totală pentru mine. Eu nu sunt omul pastilelor, adică nu puteau să mă ducă la psihiatru”, a mai spus fosta balerină.