Schimbarea lui Gigi Becali este reală, iar vărul său confirmă. Cum se comportă patronul FCSB

Olteanu Ștefan / 10.09.2021, 09:58

Gigi Becali s-a schimbat odată cu venirea lui Edi Iordănescu pe banca FCSB-ului, iar vărul său confirmă acest lucru. Mai exact, finanțatorul roș-albaștrilor a spus că nu se va mai băga la echipă și îi va da mână liberă antrenorului atunci când vine vorba despre alcătuirea „primului 11” și nu numai. Victor Becali este convins că așa vor sta lucrurile la FCSB de acum încolo.

Schimbarea lui Gigi Becali, confirmată de vărul Victor

Gigi Becali a promis că se va schimba odată cu venirea lui Edi Iordănescu la FCSB, iar vărul său, Victor Becali spune că așa s-a și întâmplat. Toate frâile echipei au fost preluate de către antrenor, iar Gigi Becali este mulțumit de cum decurg lucrurile în noua organizare. Mai mult, Victor Becali e convins că vărul său se va ține de promisiune și nu se va mai implica la echipă:

Gigi Becali nu a minţit niciodată, şi-a sumat tot. Nu am zis că facea bine, dar dacă a recunoscut, înseamnă că a renunțat. A zis ‘se ocupă Edi’. Sunt convins că nu se va implica, dar acum vă întreb eu pe dumneavoastră: dacă echipa asta merge, de ce s-ar băga? S-a schimbat, mai face ce făcea înainte la televizor? S-a schimbat si în privinţa fotbalului”, a declarat Victor Becali, pentru Telekom Sport.

Edi Iordănescu e susținut și de clauzele din contract

Chiar dacă Gigi Becali a promis că se va schimba, Edi Iordănescu a vrut să se asigure și prin impunerea câtorva clauze speciale în contractul pe care l-a semnat cu FCSB. În cazul în care va fi demis, tehnicianul va trebui să primească 500.000 de euro. De asemenea, potrivit informațiilor apărute în presă, dacă Gigi Becali îi va critica public pe jucători sau va încerca să facă schimbările, va fi obligat să îi plătească lui Edi Iordănescu 500.000 de euro.
Becali a vrut să îl asigure pe Iordănescu Jr. prin toate modurile posibile că nu va mai interveni la echipă. Încă de când l-a convins să semneze, Gigi Becali a spus răspicat: „Este echipa lui”.
Promisiunile făcute de Gigi Becali au fost confirmate ulterior și de Edi Iordănescu, la câteva zile după ce a semnat contractul.

Edi Iordănescu: „Am mai multe clauze în contract”

Iordănescu Jr. își dorește să facă performanță la FCSB și spune că nu are de gând să câștige bani din clauzele de reziliere. Cu toate acestea, el a confirmat condițiile inedite în care a semnat contractul:

Am multe clauze în contract, dar mă amendează patronul dacă spun condițiile clauzei de 500.000 de euro. Scopul meu este să câștig bani din performanță, nu din amenzi și clauze de reziliere. Nici după ce am plecat prima oară de la CFR Cluj n-am fost fericit că am luat clauza. N-am venit aici pentru ca la finalul lunii să rup o chitanță și să i-o trimit patronului
Recunosc că după ce am plecat de la negocieri am fost șocat de cum a pus problema și de ceea ce a promis. Mi-a spus că o să accepte orice pun în contract și că fără să verifice va spune DA. Eram convins 100% că nu semnez și m-am gândit ce să pun ca să nu accepte.

Am făcut treaba asta cu avocații mei. Contractul a plecat spre club și m-a convins când l-am văzut la TV că spune că o să accepte orice. M-a sensibilizat extrem de tare și a fost factorul decisiv care m-a determinat să ajung aici. MM a avut un rol deosebit în convingerea mea de a semna.
E adevărat că i-am solicitat niște lucruri, i-am cerut să fie temperat, chiar dacă e nervos în unele momente. Dacă are nemulțumiri, să le îndrepte către mine. Eu sunt cel care va trage la răspundere jucătorii”, spunea Edi Iordănescu.

Avertisment îngrijorător pentru Iordănescu la FCSB! În ce condiții se va băga din nou Becali peste el la echipă. ”Nu are răbdare!”.