Avertisment îngrijorător pentru Iordănescu la FCSB! În ce condiții se va băga din nou Becali peste el la echipă. ”Nu are răbdare!”

Ștefănescu Dragoș / 10.09.2021, 00:34
Avertisment îngrijorător pentru Iordănescu la FCSB! În ce condiții se va băga din nou Becali peste el la echipă. ”Nu are răbdare!”

FCSB – Dinamo se va juca duminică seară pe Arena Națională. Derby-ul dintre cele două echipe este cel mai important din fotbalul românesc. FCSB a realizat o serie de transferuri chiar înaintea marelui meci cu Dinamo. Pentru Edi Iordănescu, un rezultat pozitiv în partida cu Dinamo este extrem de important. Primul avertisment îngrijorător pentru Iordănescu vine de la Dumitru Dragomir.

Avertisment îngrijorător pentru Iordănescu

De când l-a instalat pe Edi Iordănescu pe banca tehnică a FCSB-ului, Gigi Becali a promis că nu se va mai băga la echipă. Mai mult, latifundiarul din Pipera a încercat să-i satisfacă toate cererile lui Iordănescu. Astfel, Becali a adus la echipă jucătorii ceruți de tehnician. În ciuda premiselor optimiste din tabăra roș-albaștrilor, nu toată lumea vede cu ochi buni colaborarea dintre Becali și Edi Iordănescu. Dumitru Dragomir consideră că dacă Iordănescu nu va reuși să ducă cât mai rapid echipa pe primele locuri ale Ligii 1, Becali va interveni imediat.

Dacă echipa nu revine pe primele două locuri, sigur se va băga Becali iar, pentru că n-are răbdarea necesară.

Sunt banii lui și atunci el spune: «Eu am avut dreptate, pe banii mei eu am făcut lucruri bune până acum, iar datorită vouă, am dat înapoi și ia uite ce se întâmplă»”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Gsp.ro.

Venirea lui Budescu va influența jocul FCSB-ului

În ultima perioadă, FCSB a transferat mai mulți jucători de certă valoare. După ce i-au adus pe Valentin Gheorghe și Claudiu Keșeru, roș-albaștri au reușit un alt transfer important. Constantin Budescu a devenit jucătorul FCSB-ului după ce a semnat un contract valabil doi ani. Pentru mulți, venirea lui Budescu  reprezintă un mare plus pentru FCSB. Dumitru Dragomir, care este un admirator al lui Budescu, consideră că mijlocașul își va pune amprenta pe jocul echipei lui Edi Iordănescu.

Până acum spuneați că vinovat este antrenorul principal, adică Becali. Eu tot spuneam că vinovați sunt pentru că n-au adus jucători valoroși și că echipa suferă.

Puștii aceștia jucau haotic, acum dacă l-au adus pe Budescu, lucrurile se vor schimba, pentru că ăsta știe bine să așeze jucătorii, prin pasele lui, iar jocul haotic o să dispară. Budescu e jucător bun.

Dacă Edi îi face pe ceilalți să fugă mult, pentru că Steaua (n.r. FCSB) aici a suferit. Dacă luați datele statistice, alergau cu 15-20% mai puțin decât toți adversarii. FCSB nu e o echipă atât de valoroasă cum crede lumea. În afara lui Tănase, care știa ce joacă, restul haotic.

Inclusiv Tavi Popescu, care în ultimele trei jocuri nici nu s-a văzut, ori de obosit, ori n-are capacitate de efort și începe să intre în anonimat și el. Poate cu venirea lui Budescu să se revigoreze echipa”, a spus Dumitru Dragomir.