Schimbări de ultimă oră înainte de meciul FC Voluntari – FCSB. E halucinant ce modificări de cote au apărut în ziua partidei

Olteanu Ștefan / 14.05.2022, 12:50
Schimbări de ultimă oră înainte de meciul FC Voluntari – FCSB. E halucinant ce modificări de cote au apărut în ziua partidei

Specialiștii în realizarea cotelor de la pariuri au efectuat câteva schimbări de ultimă oră înainte de meciul FC Voluntari – FCSB. Bookmakerii au scăzut cota roș-albaștrilor pentru un succes până la 1.20, fiind aproape convinși că formația antrenată de Toni Petrea va reuși să se impună pe Arena Națională.

Cota ilfovenilor pentru o victorie pe Arena Națională s-a dublat! Schimbări de ultimă oră înainte de meciul FC Voluntari – FCSB

Meciul FC Voluntari – FCSB e programat sâmbătă seara, de la 20:30, iar bookmakerii care realizează cotele la pariuri au efectuat câteva schimbări de ultimă oră înaintea duelului care va avea loc pe Arena Națională.

În urmă cu câteva zile, partida se anunța a fi una relativ echilibrată în opinia speciliaștilor în pariuri. Potrivit digisport.ro, FCSB avea o cotă de 1.70 la victorie, în timp ce FC Voluntari avea o cotă de 6.
Însă, după ultimele evenimente, cotele s-au schimbat drastic. FC Voluntari s-a calificat în finala Cupei României la mijlocul săptămânii, după ce a învins-o pe FC Argeș cu 1-0 în deplasare (n.r. 2-0 în tur). De asemenea, declarațiile lui Liviu Ciobotariu la conferința de presă premergătoare duelului FC Voluntari – FCSB nu au fost foarte optimiste:

Din păcate pentru noi, n-am avut timp să pregătim prea mult meciul cu FCSB. Ne-am întors miercuri seara, joi am făcut o refacere și vineri am urmărit starea jucătorilor. Trebuie să trecem de la o stare la alta, de la euforia finalei Cupei la ceea ce avem de făcut. Va fi un joc greu, cu o echipă care vrea titlul, supermotivată. La noi s-a acumulat o stare de oboseală”, a spus antrenorul lui FC Voluntari.

Și adăugând aceste declarații la faptul că meciul se joacă pe Arena Națională, dar și la nevoia disperată de victorie a celor de la FCSB, cotele au ajuns să arate în felul următor.

Pentru un eventual succes, echipa lui Toni Petrea a primit cota de 1.20. În schimb, cota lui FC Voluntari pentru o victorie a crescut de la 6, la 14! De asemenea, cine va miza pe un egal își putea multiplica suma investită de aproximativ 6 ori.

Toni Petrea, semnal de alarmă înaintea disputei cu FC Voluntari. „Dacă nu câștigăm, toată munca noastră va fi degeaba!”

Dacă CFR Cluj o va învinge pe Universitatea Craiova în această etapă, iar FCSB nu va lua toate cele trei puncte din disputa cu FC Voluntari, atunci titlul va merge în Gruia pentru al 5-lea sezon la rând.

În schimb, dacă FCSB câștigă în fața ilfovenilor, campioana se va decide la Buzău, pe 22 mai, în derby-ul FCSB – CFR Cluj. În acest context, Toni Petrea a tras un semnal de alarmă la conferința de presă:

Ne aflăm în faţa unei partide cu un adversar care, cel puţin în campionat, în ultima perioadă, a pierdut destul de greu, la un gol diferență. Și împotriva CFR-ului, și împotriva Craiovei. În ultima etapă a scos un rezultat de egalitate pe terenul Farului. S-a calificat în finala Cupei României. Deci, mai multe argumente în favoarea acestei echipe, că vom avea un meci greu, nu cred că mai am. Obiectivul lor principal este Cupa României, dar vor veni să joace, vor încerca să ne încurce fiindcă nu au nimic de pierdut. Noi trebuie să tratăm meciul la victorie pentru a spera la mai mult în acest final de sezon.

În cazul în care nu câștigăm cu Voluntari, toată munca noastră de până acum va fi degeaba. Trebuie să fim conștienți că vom avea un meci greu pe care trebuie să-l câștigăm”, a declarat antrenorul FCSB.

Partida FC Voluntari – FCSB va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe PlaySport.ro, de la ora 20:30.