Șchiopătă în campionat, echipa e praf în Conference League, dar Dan Petrescu are parte în continuare de transferuri la CFR Cluj

Olteanu Ștefan 04.10.2022, 19:20
Șchiopătă în campionat, echipa e praf în Conference League, dar Dan Petrescu are parte în continuare de transferuri la CFR Cluj

Dan Petrescu țintește un nou titlu în calitate de antrenor la CFR Cluj, iar pentru a-l ajuta să își îndeplinească obiectivul, campioana României pregătește o campanie de transferuri îndrăzneață în iarna care urmează să vină. Șefii clubului din Gruia au pus deja pe lista de achiziții doi jucători din Superliga.

Tony Njike și Arnold Garita, pe lista de transferuri la CFR Cluj! Vești bune pentru Dan Petrescu

Neînțelegerile dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga par să fie deja de domeniul trecutului la CFR Cluj, iar patronul campioanei îi pregătește antrenorului său câteva transferuri interesante în fereastra de mercato de iarnă.

CFR Cluj este pe locul 4 în Superliga, cu 21 de puncte după 10 meciuri disputate. Jocul campioanei scârțâie în acest sezon, iar pentru a nu risca să piardă titlul, Neluțu Varga este gata să bage din nou mâna în buzunar.

Publicația Ziare.com susține că pe lista CFR-ului se află Tony Njike și Arnold Garita, ambii de la FC Argeș.

Tony Nijke (24 de ani) evoluează pe postul de mijlocaș central și în trecut a mai îmbrăcat tricoul unor echipe care Bordeaux, Ajaccio sau Cholet, toate din Franța. Evaluat la 600.000 de euro de Transfermarkt, Nijke a ajuns la FC Argeș în vara anului 2022 și după doar câteva luni a reușit să se impună sub comanda lui Andrei Prepeliță și, în același timp, să îl impresioneze pe Dan Petrescu.

La fel s-a întâmplat și în cazul lui Arnold Garita (27 de ani), atacant central ajuns la FC Argeș tot în fereastra de mercato din vara recent încheiată. Garita este cotat la 450.000 de euro, iar de-a lungul carierei a evoluat la Chateauroux, Dunkerque, Boulogne, Villefranche și Bourg-en-Bresse, toate din Franța, la Bristol City și Plymouth, ambele din Anglia, dar și la Charleroi, din Belgia.

Potrivit sursei menționate, Dan Petrescu a transmis conducerii că îi vrea pe Nijke și Garita în următoarea perioadă de transferuri, care va fi deschisă în luna ianuarie.

Dan Petrescu și Neluțu Varga s-au împăcat. „Avem o relație excelentă!”

Dan Petrescu a fost la un pas să se despartă de CFR Cluj în urmă cu două săptămâni, după ce Neluțu Varga a declarat în exclusivitate pentru Playsport.ro că îl așteaptă pe antrenor la masa negocierilor pentru a-i rezilia contractul.

După un conflict verbal care a durat timp ce câteva zile, lucrurile s-au calmat la CFR Cluj și Dan Petrescu a fost reconfirmat în funcție.

Acum, „Bursucul” spune că are o relație excelentă cu patronul său:

„Nu mai are sens să vorbim de ce a fost, acum sunt aici, deci totul s-a rezolvat. Eu cu patronul de la CFR am o relație foarte bună, când nu va mai fi aici, nu o să mă mai vedeți. El a făcut ceva unic, să ia titlul de 5 ori cu CFR Cluj.

Relația mea personală cu el este excelentă. În fotbal rezultatele contează, dar eu nu cred că există undeva o relație cum am avut eu cu domnul Varga. Niciodată, în antrenorat, nu am întâlnit așa ceva, o asemenea relație. Eu sunt foarte mulțumit”, a declarat Dan Petrescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe