Se anunță sold out la FCSB – CFR Cluj! Câte bilete s-au vândut până acum. Exclusiv

Dan Marinache 10.05.2023, 19:37
Se anunță sold out la FCSB – CFR Cluj! Câte bilete s-au vândut până acum. Exclusiv

FCSB a câștigat meciul cu Sepsi, de luni seară, scor 3-1, și s-a menținut în ”ceafa” celor de la Farul, după ce ”Marinarii” au umilit Rapidul cu 7-2.

În aceste condiții, pentru roș-albaștri urmează un alt meci extrem de important, contra celor de la CFR Cluj, tot pe Arena Națională. DE data aceasta partida se va disputa duminică, 14 mai 2023, de la 20:30, Live pe playsport.ro, exclusiv în comentariul lui Ilie Dobre.

Aproape 30.000 de bilete vândute la FCSB – CFR Cluj, cu 4 zile înainte de meci

La ora de start a duelului dintre campioana en-titre și vicecampioana sezonului trecut se va fi jucat partida Universitatea Craiova – Farul (sâmbătă, 13 mai 2023, 21:30, Live pe playsport.ro), astfel că miza întâlnirii dintre FCSB și CFR poate fi una uriașă.

În cazul unui eșec al ”Marinarilor” pe Ion Oblemenco, atunci bucureștenii, cu un succes, pot egala liderul. Și un egal le-ar conveni elevilor lui Elias Charalambous, mai ales că la final, în caz de egalitate de puncte, câștig de cauză va avea Farul.

Oricum ar fi la Craiova, gruparea lui Gigi Becali este condamnată să câștige în fața clujenilor pentru a se menține în cărți pentru cununa cu lauri. Fanii FCSB-ului simt că meciul de duminică este ca o finală, astfel că au cumpărat masiv bilete.

”Biletele se vând ca pâinea caldă! Deja inelele 1 și 2 sunt sold-out. Se va deschide și inelul 3 pentru că sunt foarte multe cereri.

Cred că s-a depășit cifra de 27 000 de bilete vândute în condițiile în care recordul pentru acest sezon este de 31.223 de spectatori la meciul cu Rapid”, a spus Gheorghe Mustață, liderul galeriei roș-albaștrilor, pentru playsport.ro.

”Recordul de spectatori va fi la meciul cu titlul pe masă, contra Rapidului”

Mustață este convins că încleștarea cu gruparea din Gruia va însemna și un record de audiență pe Arena Națională în acest sezon.

”Eu zic că va fi un nou record care ar putea fi depășit și el, la meciul cu titlul pe masă contra Rapidului în ultima etapă de play-out.

Nu am pregătit o coregrafie specială, ne păstrăm forțele pentru partida contra giulestenilor”, a mai spus Mustață, liderul Peluzei Nord.

Prețurile biletelor de la FCSB – CFR Cluj. Cât costă cel mai ieftin tichet

  • VIP 1 – 120 LEI
  • VIP 2 – 100 LEI
  • VIP 3 – 75 LEI
  • Tribuna 2 – 50 LEI
  • Peluza – 30 LEI

Fanii își pot cumpăra bilete online până duminică, 14 mai 2023, la ora 17:00. Pe 13 și 14 mai 2023, suporterii își vor putea achiziționa bilete și de la casele de la Arena Națională.

Programul caselor de bilete de la Arena Națională pentru meciul FCSB – CFR Cluj

  • Sâmbătă: 11:00 – 19:00 (casele de pe Bulevardul Basarabia)
  • Duminică: 11:00 -21:00 ( casele de pe Bulevardul Basarabia și str. Maior Coravu)
Urmăriți Playsport.ro și pe