Se ascut săbiile în Craiova! Adrian Mititelu a început războiul psihologic cu rivalii de la Universitatea

Gabriel-Alexandru Ioniță 30.11.2022, 15:28
Se ascut săbiile în Craiova! Adrian Mititelu a început războiul psihologic cu rivalii de la Universitatea

Adrian Mititelu a intrat deja în „febra” derby-ului dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova, care se va juca pe 3 decembrie. Finanțatorul lui FCU a apelat la strategia „clasică” abordată de conducătorii de cluburi din fotbalul românesc. El a anunțat că apreciază foarte mult trei fotbaliști de la marea rivală.

Adrian Mititelu și-a lăudat rivalii din oraș înaintea meciului direct

Este vorba despre Andrei Ivan, Jovan Markovic și Ștefan Baiaram. Legat de primii doi, Adrian Mititelu s-a arătat convins că ei vor juca în acest meci, chiar dacă se află în conflict cu antrenorul Mirel Rădoi. Chiar și așa, patronul lui FCU Craiova este convins că rivala din oraș va avea parte de un meci extrem de dificil în partida de sâmbătă, de pe „Ion Oblemenco”.

„Nu mă bag, e treaba lor. Nu vreau să mă bag în treaba altui club. Lăsând la o parte războiul care este între noi, e dreptul lor să-și facă activitatea cum doresc. Ca și spectator din lumea fotbalului, nu cred că este scandal la ei și ne așteaptă un meci foarte greu.

Mie mi-ar conveni ca Ivan să nu joace, dar nu se pune problema, e cel mai bun jucător al lor. Ivan, Markovic, sunt jucători foarte, foarte buni. Ivan, Markovic și Baiaram sunt tripleta lor de aur, nu-și permit să-i lase pe afară. Mai ales că abia așteaptă să ne rupă gâtul.

Chiar dacă suntem pe penultimul loc, ei sunt convinși că vor avea un meci foarte greu cu noi. Nu-și permit să-i țină în afara lotului pe Ivan și Markovic la un meci cu noi. Niciodată. Sunt piese foarte grele.

Dacă m-ar pune cineva să-mi aleg niște jucători de la CSU, pe cei trei i-aș lua. Ivan are un plus, dar traversează un moment mai prost. Însă și Baiaram vine tare din urmă. Toți trei sunt foarte buni. E o chestiune și de formă, de moment, dar sunt jucătorii care nu-și permite nimeni să-i țină în afara lotului pentru că sunt prea buni. Mi se par și jucători destul de profesioniști, nu cred că sunt jucători care să afecteze activitatea unei echipe”, a spus Adrian Mititelu potrivit fanatik.ro.

„Vom aduce jucători în iarnă!”

De asemenea, patronul lui FCU Craiova a anunțat și că are planuri mari pentru partea a doua a campionatului.

Cu siguranță vom aduce jucători în iarnă. Nu pot să las așa, trebuie să schimb ceva, să mai aduc puțină forță în echipă ca să ne echilibrăm. Am făcut o echipă bună pentru anul ăsta, dar vreau să fac una și mai bună.

Anul ăsta va fi și el ratat, probabil că chinuit, probabil că vom avea emoții acolo la retrogradare. Dacă ne-ar propune cineva alternativa de a juca în play-out și să-l câștigăm și să ajungem în cupele europene aș accepta imediat.

Nu mă las, am pierdut prea mulți ani din viață și prea mulți bani ca să pot să-mi permit să o las. Asta ar însemna un eșec. Nu se pune problema să o las.

Aici s-a depășit sfera unei afaceri, aici e o chestiune de orgolii, de rivalități foarte mari care nu pot fi potolite decât cu un succes în fotbal. Că va fi peste un an, peste 5 ani, asta este. Trebuie să facem o echipă care să ajungă acolo unde ne-am propus”, a mai spus Mititelu conform sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe