Se confirmă interesul Craiovei pentru Sorescu. Victor Becali anunță că jucătorul poate pleca de la Dinamo pentru 800.000 de euro

Gabriel-Alexandru Ioniță / 02.01.2022, 17:50
Se confirmă interesul Craiovei pentru Sorescu. Victor Becali anunță că jucătorul poate pleca de la Dinamo pentru 800.000 de euro

Universitatea Craiova încearcă în aceste zile să îl „fure” celor de la FCSB pe Deian Sorescu. Fotbalistul în vârstă de 24 se află în dizgrație la Dinamo de mai multe luni și, în plus, ar putea aduce clubului din Ștefan cel Mare o sumă importantă de bani, lucru esențial în contextul general de formația alb-roșie.

Sorescu a fost dorit în vară de Gigi Becali la FCSB, însă pretențiile dinamoviștilor au fost considerate prea mari la acel moment. Între timp, pe fir a intrat Mihai Rotaru, care dorește să îi dea o lovitură prietenului Becali.

Victor Becali a confirmat interesul Craiovei pentru Sorescu

Legat de acest subiect, Victor Becali, fost agent FIFA, a confirmat interesul Universității Craiova pentru Sorescu, nu însă și existența vreunei oferte oficiale până în acest moment. El consideră că fotbalistul lui Dinamo poate fi vândut pe o sumă situată în jurul valorii de 1 milion de euro, care însă poate scădea până în jurul a 800.000 de euro.

E un interes din partea Craiovei, bănuiesc că un jucător de nivelul lui este interesant pentru orice echipă de la noi. Nu ştiu dacă a făcut Craiova vreo ofertă oficială.

În jur de, sau peste, depinde. Poţi să ceri, dar dacă nu vine nicio ofertă mai laşi, dar în jur de un milion. (n.r. au fost discuţii din România?) Au întrebat despre el, dar de la întrebat până la rezolvat e cale lungă”, a spus Victor Becali potrivit telekomsport.ro.

Cum a comentat Becali episodul de tristă amintire de la Mioveni

Deian Sorescu a fost în centrul atenției recent după meciul pierdut de Dinamo la Mioveni. Atunci, fotbalistul a fost dezbrăcat de tricoul de joc de către suporterii furioși.

Victor Becali susține că jucătorul putea să se adreseze Comisiilor abilitate în acest caz și ar fi putut rupe contractul cu Dinamo. Fostul impresar susține însă că Sorescu nu a dorit să facă acest lucru datorită faptului că este un om cinstit.

E într-un moment al carierei complicat, s-a întâmplat şi ce s-a întâmplat cu suporterii. Oricât de ataşat ai fi de club, când ţi se întâmplă ce se întâmplă, el încă e un băiat prea bun, care nu apelează la alte căi regulamentare. De ce să nu existe căi regulamentare la care să apeleze? Când eşti terorizat de nişte suporteri care cred că iubesc Dinamo în felul ăsta… se păcălesc.

>. Ar putea cere să fie pus pe liber, dar nu o face pentru că e un băiat ok.

El vrea să plece într-un mod cinstit, nu vrea să apeleze la diverse lucruri. În afară, dacă se întâmpla asta, era liber în două săptămâni. Cum să fii terorizat de nişte suporteri care cred că ei fac legea?”, a mai spus Victor Becali conform sursei citate.

Sursă foto: Inquam Photos / Stefan Constantin