Se destramă Dinamo, după ultimul anunț venit de la FRF?! „Câinii” sunt la un pas să piardă doi titulari

Ștefănescu Dragoș 28.07.2021, 22:02
Se destramă Dinamo, după ultimul anunț venit de la FRF?! „Câinii” sunt la un pas să piardă doi titulari

Aflată în insolvență, Dinamo a început noul sezon al Ligii 1 cu o victorie spectaculoasă în fața lui FC Voluntari. Al doilea meci pentru Dinamo a fost cu FC Universitatea Craiova 1948. Partida a fost pierdută de dinamoviști cu 0-1. Însă veștile proaste nu contenesc să vină pentru Dinamo. Dinamo poate pierde încă doi fotbaliști importanți.

Dinamo are un debut oscilant în Liga 1

Dinamo a debutat în noul sezon al Ligii 1 cu o victorie spectaculoasă împotriva celor de la FC Voluntari. Aflată în insolvență și cu mari probleme de lot, Dinamo s-a bazat pe jucătorii tineri. În ciuda tuturor problemelor, dinamoviștii au făcut o partidă foarte bună dovedind un spirit de luptă deosebit.

Partida a început prost pentru Dinamo, echipa din Voluntari reușind să deschidă scorul în minutul 14 prin Lorand Fulop. După mai multe ocazii de ambele părți, în minutul 44 Deian Sorescu a reușit egalarea.

În repriza a doua același Deian Sorescu a marcat din nou în minutul 58 și a dus-o pe Dinamo în avantaj. Voluntari a reușit să egaleze în minutul 65 prin golul lui Rață. În minutul 72, Deian Sorescu a înscris al treilea gol. Dinamo s-a impus la finalul celor 90 de minute cu scorul de 3-2. Prin hat-trick-ul său, Deian Sorescu (23 de ani) a adus prima victorie a lui Dinamo în noul sezon.

După victoria spectaculoasă din prima etapă, pentru Dinamo a urmat înfruntarea cu FC Universitatea Craiova 1948.

Pentru dinamoviști era ocazia perfectă de a-și confirma forma bună arătată în partida cu FC Voluntari. De cealaltă parte echipa antrenată de Adrian Mutu era în căutarea primei victorii în Liga 1.

Partida a început în forță, craiovenii având o primă ocazie în primele minute. Dinamo a avut și ea câteva ocazii dar fără rezultat pe tabelă. Universitatea Craiova 1948 a deschis scorul în minutul 65 prin lovitura de cap a lui Vieira. Până la final niciuna dintre cele două echipe nu a mai reușit să marcheze. Astfel partida s-a terminat cu victoria Univerității Craiova 1948. După această victorie echipa antrenată de Adrian Mutu a urcat pe locul 8 al Ligii 1, iar Dinamo se află pe locul 9.

Dinamo poate pierde încă doi fotbaliști

Dinamo a primit azi o nouă veste proastă. Fotbaliștii Paul Anton și Alex Răuță au toate șansele să fie declarați liber de contract pe 4 august. Fiind neplătiți de trei luni, jucătorii au urmat pașii pe care-i prevede regulamentul. În primă fază au notificat clubul, au așteptat 15 zile și apoi au depus memorii pentru rezilierea contractelor.

Camera Națională a Soluționării Litigiilor din cadrul FRF a comunicat astăzi decizia în cazul ambilor jucători.

Încetare raporturi contractuale. Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare a cauzei formulată în temeiul art. 75.1. din Legea 85/2014 de clubul pârât. Respinge ca inadmisibilă cererea de sesizare a Curții Constituționale privind exceptia neconstitutionalitatii prevăzută de art. 75.2. lit. e) din Legea nr. 85/2014 invocata de clubul parat.

Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare a cauzei până la soluționarea excepției de neconstituționalitate de către Curtea Constituțională invocată de clubul parat. Acorda termen la data de 04.08.2021 pentru a da posibilitatea părților să depună toate probele sau sa propuna administrarea de alte probe noi”.

Este foarte probabil ca Dinamo să-i piardă pe cei doi fotbaliști la începutul lunii august.