Se face marele transfer al verii în fotbalul mondial. Liverpool și-a dat acordul ca Sadio Mane să părăsească „Anfield”

Bordei Radu / 17.06.2022, 23:02
Se face marele transfer al verii în fotbalul mondial. Liverpool și-a dat acordul ca Sadio Mane să părăsească „Anfield”

Liverpool și-a dat dat acordul pentru un transfer pe care fanii sperau să nu îl vadă. Unul din pilonii echipei și idol al tribunei, Sadio Mane, este gata să își la revedere de la gruparea de pe Anfield. Va merge la o altă mare forță a Europei.

Liverpool și-a dat acordul și Mane își face bagajele. Va merge la Bayern

Trecerea lui Mane la Bayern era doar o chestiune de timp. Toată lumea la Liverpool era resemnată cu plecarea senegalezului de 30 de ani. În utlimii doi ani, africanul a fost printre cei mai buni jucători ai lui Klopp, a fost la un nivel apropiat de Salah. Dar „cormoranii” se pregătesc de viitor. Managerul german pregătește deja o nouă echipă, după transferurile lui Luis Diaz, în ianuarie, Fabio Carvalho și Darwin Nunez, în această vară.

Așa că englezii sunt gata să accepte ultima ofertă înaintată de campioana Germaniei. Mane îi va costa pe germani 40 de milioane, din care 32 plătiți pe loc. Este exact ce doreau englezii, care mai recuperează după cele peste 80 de milioane plătite pentru Nunez. Iar Mane va semna un contract cu Bayern până în 2025.

Senegalezul ar putea fi văzut drept un înlocuitor chiar pentru goglheterul Robert Lewandoski. Polonezul pare determinat să plece în această vară, din Germania.

S-a terminat totul între Robert Lewandoski și Bayern. „Nu se gândește decât la Barcelona”

Conducerea lui Bayern a fost foarte clară: nu va accepta nicio ofertă pentru supergolgheterul polonez. Acesta a refuzat orice ofertă de prelungire a contractului și a anunțat deja că vrea la Barcelona. La 34 de ani, atacantul consideră că este momentul unei noi provocări. Iar agentul fotbalistului pune și presiune pe campioana Germaniei.

Pentru Robert lucrurile sunt clare: vrea să plece în această vară. Nu este vorba de bani, Robert a fost deranjat de modul cum s-a purtat clubul cu el, în ultimul timp. Bayern l-a îndepărtat pe omul Lewandoski, nu pe fotbalist. Acum are șansa să joace pentru clubul pe care l-a admirat mult și la care visa să joace. De ce i se refuză această șansă? A dat tot ce a avut mai bine pentruy Bayern în ultimii 8 ani de zile. Este momentul să plece.

Nici măcar nu am avut o ofertă clară pe masă, chiar nu a existat. Anul trecut am vorbit cu șefii clubului și i-am întrebat dacă vor să îi ofere un contract nou lui Robert. S-a lăsat liniștea în sală, nu zicea nimeni nimic. Le-am zis să îl vândă, dar au spus că o vor face pentru 100 de milioane de euro. Este o nebunie, a comentat agentul Pini Zahavi, pentru Bild