Se face transferul așteptat de CFR Cluj. “Nu mai poate interveni nimic”. Când începe treaba

Gabriel-Alexandru Ioniță / 29.10.2021, 15:10
Se face transferul așteptat de CFR Cluj. “Nu mai poate interveni nimic”. Când începe treaba

CFR Cluj s-a înțeles în urmă cu două luni cu Cristi Balaj pentru funcția de președinte al clubului. Fostul arbitru FIFA urma să îi preia atribuțiile lui Marian Copilu. Acesta a fost demis de Neluțu Varga odată cu Marius Șumudică după eliminarea formației clujene de către Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League.

Cristi Balaj este aproape să înceapă munca la CFR Cluj

Doar că această mutare a întârziat din cauza faptului că Balaj, care încă era președintele ANAD la acea vreme, a avut de lucru la o lege extrem de importantă pentru sportul din România. Fostul arbitru a anunțat recent că a dus la bun sfârșit acel proiect. Iar acum este gata să își preia atribuțiile la CFR Cluj.

Acest aspect a fost subliniat și de Marius Bilașco, directorul sportiv al campioanei României. Acesta a explicat că există un acord între club și Balaj. Și nu crede că acesta va încălca această înțelegere.

Din câte îl cunosc şi îl ştiţi şi voi, atât timp cât şi-a dat cuvântul şi a bătut palma… Nu cred că mai poate interveni ceva. E o chestiune de zile până va intra, oficial, în pâine. Sunt convins că împreună cu toţi cei care muncesc în club vom găsi soluţii pentru toate problemele care se vor ivi de acum şi sperăm să facem o strategie bună pentru acest sezon”, a spus Marius Bilașco potrivit Telekom Sport.

Cristi Balaj a anunțat că aproape a dus la bun sfârșit ultimul său proiect la ANAD

În urmă cu 10 zile, Cristi Balaj a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că și-a încheiat în mare parte activitatea la ANAD. Iar preluarea funcției de președinte la CFR Cluj este din ce în ce mai aproape.

Un pas extrem de important făcut astăzi în Parlamentul României. Modificările aduse Legii 227/2006 privind prevenirea și combaterea dopajului în sport, pentru alinierea la standardele mondiale, au fost adoptate de Senat.

Mulțumesc Guvernului României, prin Secretariatul General al Guvernului – SGG pentru implicare și colaborarea excelentă pe care am avut-o în decursul ultimelor luni, senatorilor pentru că au înțeles importanța acestui proiect legislativ pentru țara noastră, Agenției Mondiale Antidoping (World Anti-Doping Agency) pentru sprijin. Și, nu în ultimul rând, colegilor mei de la Agenţia Naţională Anti-Doping.

Urmează Camera Deputaților și sunt încrezător că vom avea parte, de asemenea, de o foarte bună cooperare și din partea deputaților pentru ca țara noastră să îndeplinească obligațiile asumate prin Codul Mondial Anti-Doping”, a anunțat pe 19 octombrie fostul arbitru.

Ce a descoperit Cristi Balaj când a ajuns la CFR Cluj. Omul-cheie în tabăra campioanei României