Se face transferul. Cătălin Cîrjan a bătut palma cu Rapid. Când va fi oficializată mutarea

Cosmin Olteanu 20.06.2023, 22:42
Se face transferul. Cătălin Cîrjan a bătut palma cu Rapid. Când va fi oficializată mutarea

Se face transferul. Cătălin Cîrjan a bătut palma cu Rapid.

Cătălin Cîrjan evoluează pe postul de mijlocaș central și este foarte apreciat de conducerea Rapidului, care speră, în următorul sezon de Superliga, să cucerească titlul de campioană.

Se face transferul. Cătălin Cîrjan a bătut palma cu Rapid

Rapid a rezolvat împrumutul lui Cătălin Cîrjan de la Arsenal, anunță Digi Sport. Se pare că cele trei părți, adică jucător, Rapid și Arsenal, au ajuns la un numitor comun. Astfel că, în sezonul viitor, Cîrjan va îmbrăca tricoul Rapidului.

Sursa citată mai notează că, miercuri sau joi, Rapid va anunța, în mod oficial, împrumutul lui Cătălin Cîrjan.

„Nu am o preferință, mi-aș dori să joc, aș vrea să joc în fiecare săptămână, să lupt pentru titlu, oriunde ar fi.

Când aveam 15 ani am jucat pe vechiul Giulești și a fost o atmosferă extraordinară, am urmărit mereu meciurile celor de la Rapid și ce pot să spun, fanii sunt extraordinari, e un club de tradiție, unul dintre cele mai mari cluburi din România.

O atmosferă extraordinară, te simți fotbalist când joci pe Giulești, ce pot să spun”, spunea Cătălin Cîrjan, zilele trecute, pentru sport.ro.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Cătălin Cîrjan este cotat la 250.000 de euro.

Până acum, Rapid a perfectat cinci transferuri: Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Christopher Braun, Iulian Cristea și Borja Valle.

Daniel Niculae, entuziasmat de transferul lui Omar El Sawy

Omar El Sawy, mijlocaș în vârstă de numai 19 ani, a fost adus de Rapid, de la Csikszereda, pentru 400.000 de euro.

Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, a vorbit la superlativ despre Omar El Sawy, pe care îl consideră un jucător inteligent, cu un nivel de adaptabilitate foarte mare.

„Este un jucător pe care l-am urmărit de foarte mult timp. L-am văzut și pe stadionul Giulești. Este un jucător foarte inteligent, care poate juca pe mai multe posturi. Este un tip care se poate adapta foarte repede”, a declarat Daniel Niculae, pentru Digi Sport.

Totodată, Daniel Niculae a prefațat viitorul sezon de Superliga, care se anunță unul „incendiar”, având în vedere că Rapid își propune câștigarea titlului de campioană.

„Se anunță un sezon cu o presiune mult mai mare, pentru că obiectivele clubului s-au schimbat. O dezamăgire, în acest sezon, ar fi Cupa României”, a mai spus Daniel Niculae.

Urmăriți Playsport.ro și pe