Se face transferul lui Alexandru Chipciu. Mijlocașul pleacă de la CFR Cluj

Dragos Stefanescu 16.01.2022, 13:42
Se face transferul lui Alexandru Chipciu. Mijlocașul pleacă de la CFR Cluj

Alexandru Chipciu se află în dizgrația lui Dan Petrescu de ceva timp. Plecarea mijlocașului de la CFR Cluj se pare că este pe cale să se producă în perioada următoare.

Alexandru Chipciu pleacă de la CFR Cluj

Alexandru Chipciu (32 de ani) traversează o perioadă nefastă la CFR Cluj. Căzut în dizgrația lui Dan Petrescu, mijlocașul a prins tot mai puține minute în tricoul ardelenilor. Pe fondul acestei situații, plecarea lui Chipciu de la CFR este tot mai probabilă.

Universitatea Craiova a avut un final de an 2021 dezastruos. Oltenii au terminat în genunchi prima parte a sezonului, bifând 7 meciuri consecutive fără victorie. În încercarea de a reveni în clasamentul Ligii 1, conducerea din Bănie încearcă câteva transferuri importante în această iarnă. După venirea lui Marian Copilu în conducerea Craiovei, una dintre mutările vizate este cea a lui Alexandru Chipciu.

Ioan Becali, agentul lui Chipciu, susține că transferul se va face, mai ales că Marian Copilu a fost cooptat în staff-ul administrativ al oltenilor. Impresarul a explicat că singurul impediment care ar putea sta în calea transferului este salariul mare al jucătorului. Chipciu are 30.000 de euro pe lună la CFR Cluj, fiind cel mai mare salariu din Liga 1.

Da, e adevărat, Chipciu va ajunge la Craiova, mai ales că și Marian Copilu merge acolo. Ei doi sunt foarte buni prieteni. Chipciu, dacă nu era Marian Copilu, nu venea la CFR Cluj, poate ajungea în Turcia.

Eu așa cred că se va face transferul, doar că trebuie să împartă câștigul lui Chipciu între CFR și Craiova. Chipciu câștigă cel mai bine din fotbalul românesc, la fel ca Tănase”, a declarat  Ioan Becali, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Mihai Rotaru neagă venirea lui Chipciu la Universitatea Craiova

În ultima perioadă s-a tot vorbit despre iminentul transfer al lui Chipciu la Universitatea Craiova. Patronul echipei din Bănie, Mihai Rotaru, a negat însă interesul echipei sale pentru mijlocaș.

Nu, nu se pune problema să vină Chipciu la noi, nu a fost nicio discuție în acest sens. Avem negocieri cu doi fundași centrali, și cu un jucător care poate juca în față, pe toate trei posturile, dar nu e niciunul dintre numele care au apărut în presă”, a declarat Mihai Rotaru.

Universitatea Craiova încearcă câteva transferuri spectaculoase

Universitatea Craiova se află doar pe locul 5 în Liga 1, departe de primele două poziții ale clasamentului și în pericol să rateze chiar play-off-ul în acest sezon. Astfel, oficialii clubului din Bănie caută de zor soluții pentru a întări lotul în această iarnă.

Odată cu aducerea în club a lui Marian Copilu, Universitatea Craiova și-a fixat niște ținte extrem de îndrăznețe pentru această perioadă de mercato. În ultima perioadă s-a vorbit despre posibilitatea ca mai mulți internaționali români să ajungă în Bănie. Este vorba despre Adrian Rus de la Fehervar, Andrei Rațiu, împrumutat de Villarreal la Huesca, dar și de Tudor Băluță, în prezent legitimat la Brighton and Hove Albion.

Urmăriți Playsport.ro și pe