Se face transferul lui Erling Haaland! Agentul norvegianului a vorbit despre plecarea de la Borussia Dortmund

Giosanu Catinca / 09.12.2021, 22:04
Se face transferul lui Erling Haaland! Agentul norvegianului a vorbit despre plecarea de la Borussia Dortmund

Mino Raiola (51 de ani), agentul lui Erling Haaland, a vorbit despre situația norvegianului. Când estimează specialistul că s-ar putea produce plecarea fotbalistul de 21 de ani de la Borussia Dortmund.

Mino Raiola, anunț de ultimă oră cu privire la Erling Haaland

Erling Haaland este unul dintre cele mai sonore nume din fotbalul mondial. Totodată, el este unul dintre cei mai râvniți jucători de pe piața transferurilor. Atacantul norvegian ar putea pleca în vară de la Dortmund. Numeroase echipe din Europa s-au arătat de-a lungul timpului interesate de serviciile lui.

Mino Raiola știe exact ce se întâmplă cu Erling Haaland. Agentul a anunțat că soarta atacantului este aproape stabilită.

Ne gândim la viitorul lui Haaland de doi ani deja. Avem idei clare despre unde ar trebui să meargă Erling și cu siguranță ne uităm la ce poate piața să ofere.

Aș fi un agent slab dacă nu aș face asta. Putem influența mercato cu un jucător ca Erling.”, a spus Raiola, potrivit celor de la Sport1.

Unde ar putea ajunge Erling

Până de curând, despre norvegian se știa că are o clauză de reziliere în valoare de 75 de milioane de euro, mult sub cota sa de piață, care ar fi devenit valabilă din vara anului viitor.

Deși informația a fost scoasă la iveală chiar de presa germană și apoi preluată în toată Europa, se pare că Haaland nu ar avea nicio astfel de clauză. Anunțul a fost făcut, în urmă cu puțin timp, de către Hans-Joachim Watzke, directorul executiv al Borussiei Dortmund.

Nu pot confirma faptul că există o clauză de reziliere. Mai mult de 90% dintre fotbaliștii noștri nu au nicio clauză”, a transmis oficialul de pe Westfalenstadion.

Principalele echipe care se vor bate pentru a-l transfera sunt Chelsea, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Real Madrid și lista poate continua. Campionii Angliei se află în căutarea unui atacant de valoare și Haaland ar putea fi soluția ideală pentru Guardiola. Ar fi ultima piesă din angrenajul „cetățenilor”, în încercarea acestora de a cuceri Liga Campionilor.