Se face transferul verii în fotbalul mondial. Sadio Mane a ajuns la Munchen și va semna cu Bayern

Octavian Vasilescu / 21.06.2022, 22:13
Se face transferul verii în fotbalul mondial. Sadio Mane a ajuns la Munchen și va semna cu Bayern

Sadio Mane (30 de ani) va semna cu Bayern Munchen în orele următoare, iar miercuri va fi prezentat pe Allianz Arena.

Decarul lui Liverpool părăsește Anfield după șase ani petrecuți sub comanda lui Jurgen Klopp. Mane și Liverpool nu s-au înțeles în privința unui nou contract, pentru că senegalezul mai avea un acord valabil până în 2023. În acest context, Bayern a profitat și a intrat pe fir.

Sadio Mane va semna cu Bayern Munchen

Philipp Kessler a publicat primele imagini cu Sadio Mane în Germania, înaintea vizitei medicale.

Mane a decis să părăsească Liverpool în această vară. Bayern Munchen va achita 32 de milioane de euro în schimbul lui Sadio Mane. Liverpool mai poate încasa încă 9 milioane de euro, în funcție de bonusuri.

Sadio Mane va semna un contract valabil pe 3 ani cu Bayern Munchen. El va câștiga 1,15 milioane de euro pe lună, adică 13,8 milioane de euro / sezon. Jurnalistul

Cifrele lui Sadio Mane la Liverpool

Mane a petrecut șase ani minunați pe Anfield. El a fost transferat de la Southampton, în 2016, pentru 40 de milioane de euro.

Africanul a strâns 269 de meciuri în tricoul „cormoranilor”. Sadio Mane a punctat de 120 de ori pentru Liverpool și a livrat 48 de pase decisive.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Sadio Mane se ridică la 70 de milioane de euro.

Darwin Nunez, noul atacant al lui Liverpool

În locul lui Sadio Mane, Liverpool l-a transferat pe Darwin Nunez (22 de ani), de la Benfica.

Darwin Nunez a avut un sezon de vis la Benfica. Vârful din Uruguay a înscris 34 de goluri în 41 de meciuri oficiale. În UEFA Champions League, el a înscris șase goluri în zece partide! Benfica a fost eliminată de finalista Liverpool, în sferturile de finală.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Darwin Nunez se ridică la 55 de milioane de euro.

Suma de transfer în cazul lui Darwin Nunez poate ajunge la 100 de milioane de euro, în funcție de bonusuri. Dacă se va întâmpla acest lucru, el va deveni cel mai scump fotbalist transferat vreodată de „cormorani”.