Se face un nou stadion în România: „Va avea maximum 12.000 de locuri”. Documentația va fi gata la finele lunii noiembrie

Bordei Radu 30.09.2022, 19:46
Se face un nou stadion în România: „Va avea maximum 12.000 de locuri”. Documentația va fi gata la finele lunii noiembrie

Un nou stadion este gata să apară în România. Din punct de vedere al infrastructurii, fotbalul nostru începe să arate bine. Și acum se pare că și Botoșaniul va beneficia de o arenă dotată modern. Valeriu Iftime are multe motive să fie fericit.

Botoșaniul va beneficia de un nou stadion. Primăria orașului a demarat toate procedurile

Pentru echipa patronată de Valeriu Iftime, viitorul nu sună rău. Moldovenii s-ar putea muta, în anii următori, în casă nouă. Ar fi o nouă arenă modernă apărută în fotbalul românesc. Patronul clubului declarase în mai multe rânduri că nu este optimist în această privință, dar edilul Botoșaniului îl contrazice.

La sfârșitul lunii noiembrie, Primăria Botoșani va avea documentația necesară modernizării Stadionului Municipal și o va depune la Compania Națională de Investiții. Primarul Cosmin Andrei spune că în maxim două luni acest demers va fi realizat.

Este în lucru documentația, s-au apucat de proiectarea stadionului, au făcut foraje, sondări. Lucrează la expertize. Mai avem două luni până primim documentația pe care o vom depune la CNI. Va fi un stadion nou cu o capacitate între 10.000 și 12.000 de locuri, cu multiple facilități. Va fi atacată și zona dinspre bulevard, așteptăm propunerea proiectantului. Vom avea un număr generos de locuri de parcare”, a precizat Cosmin Andrei, conform btonline.ro

Valeriu Iftime, ultimatum pentru Mihai Teja. Meciul cu U Cluj este decisiv pentru viitorul antrenorului

Valeriu Iftime a oferit o nouă reacție în stilul caracteristic despre situația de la FC Botoșani, generată de înfrângerea umilitoare cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-7. Finanțatorul clubului moldovean a anunțat că a decis să îi mai dea o șansă lui Mihai Teja.

Totuși, Iftime a dat de înțeles că antrenorul ar urma să fie schimbat în cazul în care echipa sa își va continua forma slabă și în meciul din etapa viitoare, cel de pe teren propriu contra Universității Cluj. De asemenea, patronul de la FC Botoșani a dat vina pe jucători pentru rezultatele dezastruoase din ultima perioadă și a făcut o nouă glumă pe seama acestui subiect.

L-am sunat pe Mihai după meci, i-am spus că nu îl demit, i-am spus că eu cred în continuare. Suntem în cea mai grea perioadă din istoria fotbalului din Botoșani. Tot ce am constuit în 10 ani se poate dărâma, s-a dărâmat de fapt la Sepsi. Mi-a spus că are încredere, că poate. Și așa mă doare capul, și așa sunt de sâmbătă într-o depresie cumplită. Mi-e rușine de oamenii care iubesc fotbalul în Botoșani. Trebuie să găsim o soluție ratională. Dacă băieții ăștia, care sunt plătiți cu mii de euro pe lună și sunt antrenați pierd așa… Dacă au rușine înseamnă că își vor da viața la meciul următor. Am o armată de mercenari și mai rămâne să aduc un bătăuș”, a spus Valeriu Iftime la PlaySport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe