Se însoară Ianis Hagi! Fotbalistul lui Rangers și-a prezentat iubita întregii familii

Giosanu Catinca 22.11.2022, 16:47
Se însoară Ianis Hagi! Fotbalistul lui Rangers și-a prezentat iubita întregii familii

Ianis Hagi are planuri de nuntă. Fotbalistul lui Rangers și-a prezentat iubita părinților săi. Mijlocașul român a profitat de faptul că i-a avut alături de el pe toți cei dragi lui în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani și le-a făcut cunoștință părinților săi cu Elena Tănase.

Ianis Hagi și Elena Tănase, planuri de nuntă

Ianis Hagi și Elena Tănase formează un cuplu de mai bine de un an. Relația lor este destul de serioasă, iar fiul lui Gică Hagi se gândește să treacă la un alt nivel.

Dacă în plan sportiv, lucrurile nu au stat așa cum și-ar fi dorit el, în viața personală pare că nu are deloc probleme. Iubita lui Ianis Hagi s-a deplasat în Scoția special pentru a fi alături de mijlocașul în ziua în care a împlinit 24 de ani.

Gheorghe Hagi, soția sa Marilena și fiica Kira nu puteau lipsi de la fericitul eveniment. Cu toții au făcut deplasarea special pentru a-l sărbători pe Ianis.

”Nu puteam fi mai fericit de atât”

Jucătorul lui Glasgow Rangers a publicat mai multe imagini pe conturile sale de socializare de la eveniment.

Într-un videoclip se vede că iubita lui Ianis, Elena Tănase, s-a simțit foarte bine în compania familiei mijlocașului. Ea a râs tot timpul cât a stat la masa la care era așezat și fostul component al ”Generației de Aur”.

Au venit din România ca să fie alături de mine în această zi specială. Nu puteam fi mai fericit de atât.”, a spus Ianis Hagi, într-o declarație.

Când revine Ianis Hagi pe teren

Ianis Hagi apreciază că nu mai este mult până când va putea juca din nou alături de echipa sa, Glasgow Rangers. Internaționalul român și-a reluat antrenamentele individuale și simte că, în scurt timp, va fi din nou în formă maximă.

”Sunt bine din punct de vedere mental şi cred că asta este cel mai important pentru mine în acest moment. Fizic cresc în fiecare săptămână, văd progresul şi asta este întotdeauna pozitiv – sunt fericit. Îmi amintesc de prima zi în care mi-am pus ghetele şi am început să alerg, doar atingând iarba, simţind iarba, mirosind iarbă, mă simţeam ca acasă. Este un sentiment diferit pe care nu l-ai putea avea nicăieri altundeva. Chiar şi o alergare mică de 10 minute, probabil că mă bucur de ea de două ori mai mult decât mă bucuram înainte de accidentare. Doar te face să realizezi cât de mult ai crescut de când erai copil şi îţi atingi visele şi lucrezi pentru ele – te simţi bine.”, a spus Ianis Hagi într-un interviu acordat Rangers TV.

Am fost binecuvântat să pot lucra cu băieţi profesionişti pe parcursul reabilitării mele. Fiecare persoană, chiar dacă doar pentru o zi, toţi m-au ajutat foarte mult să progresez şi să mă menţin cât mai în formă. În acelaşi timp, ei au respectat accidentarea mea, au ştiut că nu este întotdeauna bine să împingi această accidentare şi trebuie să înţelegi genunchiul şi să asculţi genunchiul. În acest moment, este doar un alt pas către destinaţia finală şi, sperăm, să revin pe teren cât mai curând posibil.”, a adăugat mijlocașul.