Se întâmplă în România. Un fotbalist a fost transferat pe două containere metalice. „Așa este mai bine pentru toți”

Ioan Valentin Oprea 02.09.2023, 20:37
Se întâmplă în România. Un fotbalist a fost transferat pe două containere metalice. „Așa este mai bine pentru toți”

Transfer inedit în divizia secundă din România. Viitorul Pandurii Târgu Jiu a reuşit să pună mâna pe golgheterul Ligii a IV-a Timiş, Aziz Njoya Njifakue.

Transferul nu s-a realizat contra unei sume de bani, ci oficialii gorjeni au trimis două containere metalice la Lugoj, în schimbul atacantului de pe continentul african. Informaţia a fost confirmată chiar de reprezentanţii de la CSM Lugoj.

Gorjenii au insistat mult pentru aducerea fotbalistului camerunez

Marcator al 44 de goluri în stagiunea precedentă a Ligii a IV-a Timiş, Njifakue a fost dorit cu insistenţă la Târgu Jiu. Socotit drept un vârf pus sânge, fotbalistul în vârstă de 27 de ani va fi vital în acest sezon pentru Pandurii, în care oltenii îşi propun să evite retrogradarea în cel de-al treilea eşalon.

Pierdem numărul nouă al echipei, după o perioadă în care a marcat un număr impresionant de goluri. Acest lucru a făcut să îl remarce o echipă de Liga a II-a. Aşa este mai bine pentru toţi (…) Clubul a pierdut pe o parte, dar pe alta a câştigat”, au informat şefii de la CSM Lugoj, pe reţelele de socializare.

Lugojenii fac vestiare din cele două containere

Unul dintre internauţi şi-a exprimat curiozitatea de a afla pe ce sumă s-a perfectat aeastă mutare. Surpriză: nu s-au plătit bani, ci au fost expediate în Timiş două containere metalice. Acestea vor fi folosite de lugojeni pe post de vestiare.

După scurgerea a cinci etape din noul sezon al Ligii a II-a, Pandurii Târgiu Jiu e pe locul 14 din 20. Gorjenii au bifat patru rezultate de egalitate, iar singurul meci în care au părăsit terenul cu capul plecat a fost cel cu Ceahlăul Piatra Neamţ, încheiat cu scorul de 0-2.

În ultima etapă, Pandurii a obţinut in-extremis o remiză. Deşi a evoluat cu un om mai puţin pe teren, trupa alb-albastră a reuşit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj pe final, în minutul 85, împotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc (1-1).

Sursa foto: Facebook Pandru Târgu Jiu

Urmăriți Playsport.ro și pe