Se întâmplă în România! Un meci de baschet riscă să nu se joace pentru că plouă în sală

Bordei Radu / 28.12.2021, 18:31
Se întâmplă în România! Un meci de baschet riscă să nu se joace pentru că plouă în sală

Fanii baschetului feminin din Arad riscă să nu își vadă favoritele la lucru, imediat după sărbătoarea de Crăciun. În această săptămână, miercuri mai precis, trebuie să se dispute o partidă din Cupa României, însă o problemă logistică riscă să deraieze întregul proces.

Șefii de la FCC Baschet UAV Arad nu au avut parte de un Crăciun liniștit. Au trebuit să rezolve urgent problema locației pentru partida de miercuri, contra celor de la CSM Satu Mare. Acest meci contează pentru sferturile Cupei României la baschet feminin. În mod normal, meciul urma să se dispute în sala Victoria, din Arad. Dar acum acest lucru este imposibil.

Un meci de baschet din Cupa României a fost mutat în ultimul moment. Motivul incredibil pentru care s-a ajuns la această decizie

Arădencele de la FCC Baschet UAV speră să meargă mai departe în competiție. Din păcate, la partida tur, nu vor beneficia de aportul propriilor suporteri. Asta pentru că sala Victoria nu poate fi utilizată în acest moment. Din cauza ploilor puternice, sala în care trebuia să se dispute partida a suferit unele probleme de structură. Mai ales la nivelul acoperișului, care nu poate opri infiltrațiile de apă. Practic, apa a început să se scurgă până pe suprafața de joc, așa că organizatorii au trebuit să găsească de urgență o soluție. Așa că arădencele vor evolua la Timișoara, în sala „Constantin Jude”

Din cauza unor avarii apărute la acoperişul sălii Sporturilor „Victoria” din Arad, ca urmare a ploilor din ultimele zile care se infiltrează prin acoperiş şi se scurg pe parchet, cele două echipe sunt în imposibilitatea de a desfăşura partida în conditii optime.

Clubul a fost nevoit să mute duelul în altă locaţie. Cea mai apropiată arenă omologată se află la Timişoara, în sala „Constantin Jude.” Startul întâlnirii rămâne pentru ora 18, în oraşul de pe Bega.
Comunicat FCC Baschet Arad

U-BT Cluj face istorie pentru baschetul masculin românesc

Lucrurile merg mai bine în baschetul masculin, mai ales pentru U-BT Cluj. Ardelenii au impresionat în Liga Campionilor la baschet masculin. Calificată în premieră în cea mai importantă competiție din Europa la nivel de cluburi, echipa antrenată de Mihai Silvășan a reușit să își asigure locul 1 în Grupa G și să se califice astfel în grupele princiapele.

Meciurile din grupele principale se vor disputa în perioada ianuarie-martie 2022. Dacă U-BT Cluj și-a asigurat direct participarea în această fază, Hapoel U-NET Holon și Darușșafaka vor disputa meciuri de baraj pentru a ajunge acolo.