Se întoarce Adrian Mutu pe banca Rapidului. Bogdan Pătrașcu, declarații de ultim moment despre situația „Briliantului”

Olteanu Ștefan 11.09.2022, 15:17
Se întoarce Adrian Mutu pe banca Rapidului. Bogdan Pătrașcu, declarații de ultim moment despre situația „Briliantului”

Operat de apendicită cu doar câteva ore înaintea duelului cu FCU Craiova din runda cu numărul 10, Adrian Mutu se va întoarce pe banca Rapidului începând cu etapa următoare, anunță Bogdan Pătrașcu. Antrenorul secund al formației giuleștene a oferit câteva noi detalii despre starea de sănătate a „Briliantului”.

„Sunt sigur că la următorul meci va fi pe banca Rapidului!”. Bogdan Pătrașcu, noi detalii despre situația lui Adrian Mutu

În lipsa lui Adrian Mutu, care în cursul zilei de sâmbătă, 10 septembrie, a fost operat de urgență de apendicită, Bogdan Pătrașcu a stat în calitate de antrenor principal pe banca Rapidului în ultima etapă, iar la scurt timp după meci a dezvăluit când se întoarce „Briliantul”.

Lipsa lui Mutu nu a fost de bun augur, deoarece echipa a fost învinsă la Târgu Jiu, scor 0-1 în fața oltenilor de la FCU Craiova. Giuleștenii au jucat în inferioritate numerică mai bine de o oră, după ce Alex Ioniță a văzut cartonașul roșu în minutul 30. Singurul gol al partidei a venit în minutul 55 și i-a aparținut belgianului Sekou Sidibe (21 de ani).

Imediat după meci, Bogdan Pătrașcu a venit la microfonul reporterilor și a recunoscut că lipsa lui Adrian Mutu de pe bancă și-a spus cuvântul. De asemenea, secundul Rapidului a dezvăluit și când se va întoarce „Briliantul” pe banca echipei:

„E normal că a contat lipsa lui, dar asta este viața, e mai importantă sănătatea. Să vină cât mai repede lângă noi! Recuperarea, din câte știm, nu va fi foarte lungă, deci îl așteptăm lângă noi. Sunt sigur că la meciul următor va fi pe bancă”, a declarat Bogdan Pătrașcu, după eșecul cu FCU Craiova.

În runda viitoare, Rapid va primi vizita celor de la CS Mioveni. Partida e programată sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 21:30.

Cum a primit Adrian Mutu vestea că trebuie să fie operat. „Am decis să merg la București pentru o a doua opinie”

Adrian Mutu se afla împreună cu echipa la Târgu Jiu și era gata să stea pe bancă la duelul cu FCU Craiova. Însă, din cauza unor dureri a decis să facă o vizită la spitalul din Târgu Jiu, unde i s-a pus diagnosticul de apendicită.

Ulterior, Adrian Mutu a revenit la București pentru a merge la Spitalul Floreasca. Și aici diagnosticul i-a fost confirmat. Câteva momente mai târziu, el a fost dus în sala de operații și supus intervenției chirurgicale:

„Am fost tratat foarte bine de toată lumea de la spitalul din Târgu Jiu. Nu știam ce am când am venit la spital. Am fost consultat, mi s-au făcut analize, ecograf.

Doamna doctor mi-a spus că am apendicită, iar eu am decis să merg la București, ca să am și o a doua opinie medicală.

Ce mi s-a spus acolo, la voi, mi s-a confirmat aici, la Spitalul Floreasca”, a declarat, duminică, Adrian Mutu, contactat telefonic de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, potrivit gds.ro.

Rapid așteaptă revenirea lui Adrian Mutu. ”Absența lui a contat foarte mult”.