Se întoarce Mirel Rădoi la echipa națională? Veștile dinspre Casa Fotbalului sunt mai optimiste ca niciodată

Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.11.2021, 19:56
Se întoarce Mirel Rădoi la echipa națională? Veștile dinspre Casa Fotbalului sunt mai optimiste ca niciodată

Înainte de dubla cu Islanda și Liechtenstein, Mirel Rădoi nu a mai părut la fel de ferm în decizia de a părăsi echipa națională a României. Așa cum a fost după meciul cu Armenia din octombrie. Acum, el a spus că ar fi dispus să continue în cele din urmă dacă oficialii FRF ar considera că acest lucru este de bun augur.

La finalul meciului din Liechtenstein, după ratarea calificării la baraj, Rădoi a anunțat că va pleca în cele din urmă de pe banca naționalei. Doar că această chestiune nu este încă lămurită în totalitate.

Mirel Rădoi va mai purta niște negocieri cu oficialii FRF în perioada următoare

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a dezvăluit că jucătorii echipei naționale au insistat ca Mirel Rădoi să continue. Astfel, el a mărturisit că oficialii de la „Casa Fotbalului” vor mai purta o rundă de negocieri cu antrenorul, pentru a-l convinge să își prelungească înțelegerea care expiră la finalul acestei luni.

Iar o parte dintre oamenii de fotbal din România consideră că acest lucru se va întâmpla în cele din urmă. Printre aceștia se numără și Narcis Răducan, fost fotbalist important în România și fost conducător la Unirea Urziceni, FCSB sau Astra Giurgiu.

El a fost întrebat de șansele ca Edi Iordănescu să devină noul selecționer al României după despărțirea de FCSB. Răducan a răspuns că el crede că nu se va pune problema de așa ceva. Asta întrucât Mirel Rădoi va continua pe banca naționalei.

Mă întrebi dacă-l văd la echipa națională (n.r. Edi Iordănescu)? Da, e un scenariu posibil. Dar eu mai degrabă îl văd pe Rădoi să continue. Așa simt, că se vor înțelege cu Rădoi. E o senzație, n-am informații. Dar dacă nu se concretizează, sigur, și Edi este pe listă”, a spus Narcis Răducan la Digi Sport.

Fostul coechipier al lui Rădoi din „generația UEFAntastică” este de părere că un cuvânt greu de spus l-ar putea avea jucătorii naționalei

De asemenea, în cadrul aceleiași emisiuni, Răducan a fost completat de Sorin Paraschiv, fostul mijlocaș central de la FCSB: „E echipa națională, mai poți lăsa din principii, mai poți renunța la unele dintre ele. Așa cum am văzut la interviul după ultimul meci, s-a atașat foarte mult de vestiar. A spus că a plâns și normal că i-ar părea și lui rău să părăsească în acest moment naționala. Care a dat și semne bune”.

EXCLUSIV. Mihai Stoichiță anunță când vor avea loc negocierile finale cu Rădoi și comentează varianta venirii lui Hagi pe banca României. ”Dacă ar vrea să fie antrenor la națională, ar trebui să cedeze clubul Farul soției sau altei persoane. La lot nu avem timp de proiecte pe zece ani”