Se întoarce Răzvan Lucescu la echipa la care a făcut istorie? Vizită surpriză făcută de român

Marian Cărăvan / 08.04.2021, 10:56
Se întoarce Răzvan Lucescu la echipa la care a făcut istorie? Vizită surpriză făcută de român

Răzvan Lucescu e liber de contract după despărțirea de Al Hilal și, cel puțin pentru o perioadă, nu se gândește să revină în antrenorat. Asta în ciuda faptului că nu a dus lipsă de oferte după despărțirea de saudiți. Tehnicianul român a făcut zilele trecute o vizită privată unui important șef de club. Astfel, se poate naște întrebarea dacă Răzvan Lucescu se întoarce la echipa la care a făcut istorie. Lucescu jr. a făcut un gest surprinzător acolo.

Se întoarce Răzvan Lucescu la echipa la care a făcut istorie?

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu în Arabia Saudită nu a avut rezultate grozave în prima parte a anului. Astfel, s-a produs despărțirea de Al Hilal, însă Răzvan Lucescu a rămas în relații bune cu șefii echipei. Lucru demonstrat de curând, Răzvan Lucescu făcându-i o vizită președintelui lui Al Hilal. Fahad bin Nafil Al Otaibi l-a primit pe fostul tehnician al ehipei, care a adus un trofeu important în vitrina clubului: Liga Campionilor Asiei, pe 24 noiembrie 2019.

Că Răzvan Lucescu le păstrează un respect deosebit saudiților, o demonstrează prin gestul său făcut zilele trecute. Chiar dacă a fost demis de la Al Hilal, românul a rămas în relații foarte bune cu cei de acolo. Perioada petrecută la Al Hilal l-a marcat pe Răzvan Lucescu, care s-a atașat nu doar de club. După cum chiar el mărturisea, și-a făcut mulți prieteni acolo, cu care păstrează legătura. La revenirea în Arabia Saudită, în vizita privată pe care i-a făcut-o președintelui lui Al Hilal, Răzvan Lucescu și-a arătat atașamentul. A demonstrat că nu a rostit vorbe goale. Conform presei arabe, Lucescu jr. a devenit membru de aur al lui Al Hilal, onoare pentru care a plătit 100.000 de riali saudiți, aproximativ 22.000 de euro.

Razvan Lucescu a castigat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal
Razvan Lucescu a castigat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal

Răzvan Lucescu s-a despărțit cu lacrimi în ochi de Al Hilal

Antrenorul român s-a despărțit în februarie în lacrimi de Al Hilal, după momente frumoase trăite la echipa din Arabia Saudită. La scurt de la venirea sa pe banca tehnică a saudiților, a cucerit Liga Campionilor Asiei. Pe 24 noiembrie 2019, Răzvan Lucescu cucerea primul trofeu continental. Până la despărțirea de Al Hilal, le-a mai adus saudiților și titlul de campioană în Arabia Saudită.

Sunt recunoscător Arabiei Saudite și celor din staff-ul lui Al Hilal. Am trăit momente fantastice acolo. Am rămas total surprins de ce am găsit acolo. Am în continuare prieteni din familii saudite. Lumea e înnebunită după fotbal acolo”, a spus Răzvan Lucescu la GSP Live.

Al Hilal a devenit de 16 ori campioană a Arabiei Saudite. Nu avea însă în palmares Liga Campionilor Asiei, trofeu pe care l-au cucerit abia în 2019, cu antrenorul român Răzvan Lucescu pe banca tehnică.