Ieșire furibundă a lui Răzvan Lucescu la adresa celor care-i contestă tatăl. Cum l-a apărat pe Mircea Lucescu

Giosanu Catinca / 30.03.2021, 18:32
Ieșire furibundă a lui Răzvan Lucescu la adresa celor care-i contestă tatăl. Cum l-a apărat pe Mircea Lucescu

Răzvan Lucescu (52 de ani) a sărit la gâtul celor care-l contestă pe tatăl său, Mircea Lucescu. Cum l-a apărat tehnicianul pe omul care a ajutat Dinamo în vederea obținerii licenței?

Ieșire furibundă a lui Răzvan Lucescu la adresa celor care-i contestă tatăl

Răzvan Lucescu n-a mai răbdat și i-a contrat pe cei care l-au judecat de-a lungul timpului pe fostul tehnician al lui Dinamo Kiev.

Antrenorul care a luat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal a vorbit și despre perioade în care a eșuat în carieră și a subliniat momentul când a preluat-o pe Petrolul în plin sezon și nu a reușit să aibă rezultatele așteptate.

Vreau să mă liniștesc. Am avut o experiență proastă când am preluat o echipă în martie, Petrolul, că nu are rost să mă ascund. Am preluat-o în martie și acolo în spatele echipei sunt multe pe parcursul unui campionat. Lucruri pe care nu am de unde să le știu, nu am de să le controlez. Nu știu ce a făcut ca pregătire, ce situații au fost dificile și cum să le gestionez. Și atunci am zis că ce rost are acum?! Mai bine stau liniștit. Am de studiat, îmi fac o imagine cu ceea ce aș putea să antrenez mai departe și să vedem.

Mircea Lucescu are șanse mari să ia campionatul în Ucraina cu Dinamo Kiev
Mircea Lucescu are șanse mari să ia campionatul în Ucraina cu Dinamo Kiev

Cum l-a apărat pe Mircea Lucescu

Răzvan Lucescu s-a luat de toți oamenii care îl contestă pe tatăl său.

Este un învingător. Dar când zic asta nu mă refer la trofee, deși în momentul de față e al doilea după Ferguson ca trofee câștigate. Și ce dacă nu le-a câștigat în Europa de Vest? Care e problema? Încearcă tu să câștigi în fiecare țară în care ai fost campionate și cupe. Tu, ăla care comentezi din spate, ce ai obținut tu la viața ta? El a făcut lucruri extraordinare! Iar educația dată unor tineri, modul în care s-a atașat de anumite persoane, jucători, felul în care se luptă în viață. Se luptă pentru orice. Nu acceptă niciodată o opinie contrară. Ăsta poate fi un avantaj sau poate fi un dezavantaj.”, a spus Răzvan Lucescu, conform Telekom Sport.

Renumitul tehnician a recunoscut că uneori este bine ca mai marii fotbalului românesc să asculte și opiniile celor din jurul lor. Acest lucru este valabil și pentru tatăl lui, însă Mircea Lucescu nu cedează niciodată. Ba din contră, Lucescu Jr mărturisește că tatăl lui încearcă cu tot dinadinsul să îi convingă pe ceilalți că ideea lui este cea care trebuie pusă în aplicare.

Câteodată e bine să mai preiei și câte o idee a altuia. Dar el nu! Se bate, se luptă și nu acceptă. Vine să te facă în final să faci cum vrea el sau să accepți că ideea lui e mai bună.”, a adăugat Răzvan Lucescu.