Se mărește familia marelui Gică Hagi? Apropiații Regelui vorbesc că s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat

Moldoveanu Camelia / 15.09.2021, 12:58

Gică Hagi este un tată fericit și mândru de cei doi copii ai săi. Oamenii apropiați  „Regelui” vorbesc deja despre o posibilă mărire a familiei. Ianis este îndrăgostit până peste cam de frumoasa Elena Tănase, iar cei doi au planuri serioase împreună.

Elena Tănase și Ianis Hagi sunt de nedespărțit

Ianis Hagi se iubește cu Elena Tănase, o tânără de 18 ani din Constanța. Cei doi îndrăgostiți s-au afișat la braț pe străzile din București în vara aceasta, iar imaginile s-au împrăștiat rapid. Nu este de mirare faptul că Ianis ține atât de mult la Elena Tănase, având în vedere faptul că tânăra este o elevă model și provine dintr-o familie foarte bună. Ea studiază la liceul „Mircea cel Bătrân”, cel mai prestigios liceu din Constanța.

Relația lor este una solidă, fiind împreună de mai mulți ani. Chiar dacă fiul lui Gică Hagi joacă în acest moment la Rangers, în Scoția, tinerii îndrăgostiți se văd destul de des pentru că Elena merge să-și viziteze iubitul atunci când el nu poate veni în România. Mai mult, fata așteaptă să termine liceul pentru a-și lua Bacalaureatul, urmând să locuiască ulterior cu Ianis. Elena Tănase este hotărâtă să se mute oriunde este nevoie pentru iubitul ei. Chiar Steven Gerrard i-a dat de gol în urmă cu ceva timp.

Ianis este într-un loc bun. Cred că s-a stabilit cu adevărat aici, în Glasgow, şi ştiu că şi iubita lui îi este alături. Aşa că vine mereu zâmbind, fericit, bucurându-se de fotbalul său”, spunea Steven Gerrard, înaintea duelului Rangers – Lech Poznan din Europa League.

Panică în familia lui Gică Hagi

Pe 21 august, Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a provocat un accident rutier în Scoția. Tânăra se afla la volanul unui Porsche care nu avea asigurare și care îi aparține atacantului lui Rangers. Se pare că iubita lui Ianis a pierdut controlul autovehiculului, provocând un carambol în care au fost implicate patru mașini. În urma accidentului, o tânără de 19 ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, neavând însă probleme serioase.

În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a fost comunicatul dat publicității de poliția scoțiană.

Cine este „cuscrul” lui Gică Hagi

Dimciu-Palavoti Tănase, tatăl Elenei, este un om de afaceri din Constanța care deține afaceri în agricultură și construcții, potrivit cancan.ro. „Cuscrul” lui Gică Hagi este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați machedoni din Constanța. Ianis se poate mândri cu o soacră superbă, Liliana Tănase fiind și foarte apropiată de fiica ei.

În 2019 Dimci Tănase (fratele Elenei) și-a botezat copilul la un local de fițe din Mamaia. Invitații au fost aleși pe sprânceană, numai unul și unul. Printre oaspeții importanță s-a aflat și familia Hagi. „Regele” s-a fotografiat la acel eveniment alături de Cătălin Măruță, care era acolo pentru a prezenta botezul nepoatei lui Dimciu-Palavoti Tănase.

„Socrul” lui Ianis Hagi este un om credincios, dovadă stă șiragul de mărgele (mătania) pe care îl ține în mână chiar în pozele de la eveniment. Astfel de mătănii „komboloi” pot fi observate și la un alt machedon foarte credincios, Gigi Becali. Ar mai fi de precizat că fratele Elenei Tănase s-a căsătorit și el cu o fată înstărită. Dimciu-Palavoti Tănase și Gică Apostol sunt socrii, cel din urmă fiind proprietarul uneia dintre cele mai mari ferme din România, Tolil Company SRL.