Se naște o nouă echipă galactică! Superstar de la Real Madrid: ”Voi fi coleg cu Messi acolo”

Radu Bordei 05.01.2021, 20:58
Se naște o nouă echipă galactică! Superstar de la Real Madrid: ”Voi fi coleg cu Messi acolo”

Se naște o nouă echipă galactică! Și nu la Real Madrid. Venirea lui Pochettino la PSG pare să îi transforme pe parizieni în viitoarea forță a Europei. Asta dacă se confirmă și mutările spectaculoase pe care presa le anticipează. Campionii Franței ar fi gata să se lanseze într-o campanie de transferuri spectaculoasă la vară. Pochettino vrea să aducă pentru prima dată Liga Campionilor la Paris, iar șefii fac orice să îl ajute.

Totuși un jurnalist de la o televiziune din Spania a dat informația bombă: din vară Sergio Ramos va fi coleg cu Leo Messi, la PSG!

Se naște o nouă echipă galactică!

Căpitanul galacticilor a avut multe dueluri dure cu Messi, în El Clasico. Din vară însă, este o posibilitate ca cei doi să facă echipă. Șeicii care condus PSG nu glumesc, vor să puna la bătaie o sumă mare ca Pochettino să domine fotbalul european.

Mauricio Pochettino visează să construiască o echipă mare la PSG

La 34 de ani, Sergio Ramos rămâne unul din cei mai importanți fundași din lume. PSG caută un lider în defensivă, după plecarea lui Thiago Silva, iar Ramos poate fi acela. Pe lângă el ar putea crește ceilalți tineri din lotul parizienilor. În plus, căpitanul Realului ar face o pereche perfectă cu Marquinhos în centrul apărării parizienilor.

Nu a semnat prelungirea cu Real

Căpitanul Realului și al naționalei Spaniei este prins în negocieri dure cu Florentino Perez. Se pare că cele două părți nu au ajuns la o înțelegere. Președintele Realului ar dori să dea credit tinerilor și să scape și de salariul mare al veteranului Ramos. Totuși, conform presei iberice, fundașul a avut pe masă o ofertă de 12 milioane de euro, pe care a refuzat-o. Acesta pare mai atras de proiectul grandios prezentat de cei de la PSG.

„Voi face echipă cu Messi, din vară, la Paris” ar fi fost mesajul clar transmis de Ramos. Conducerea PSG-ului pare determinată să construiască o echipă galactică, menită să domine fotbalul în viitorul apropiat. Mai ales acum, după venirea lui Pochettino pe banca tehnică.

Messi este marea țintă

Nu este un secret că, din această iarnă, Messi poate negocia cu orice club și să plece la vară, gratis. Argentinianul nu pare convins să mai continue în Catalunia, dar o altă destinație îl atrage. Starul Barcelonei ar prefera să își termine cariera peste Ocean. Și-ar fi cumpărat deja un apartament somptuos la Miami.

Totuși, șefii parizienilor mizează pe ambiția lui Messi de a mai cuceri, măcar o dată, Liga Campionilor. Cum la Barcelona perspectivele nu sunt mari în viitorul apropiat, PSG crede că sunt șanse ca Messi să aleagă din vară Orașul Luminilor.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe