Se naște o super-putere în Liga 1. Ilie Dumitrescu va semna cu noua echipă

Moldoveanu Camelia / 15.05.2022, 10:29
Se naște o super-putere în Liga 1. Ilie Dumitrescu va semna cu noua echipă

Ilie Dumitrescu urmează să semneze cu o echipă din Liga 1. Se anunță schimbări importante, din vară, la o super-putere. Noi investitori și un staff cu nume mari.

Schimbări majore la o echipă din Liga 1. Ilie Dumitrescu revine în fotbal

Fostul fotbalist emblematic pentru Steaua București și-a pus „ghetele în cui” în anul 1999 și a stat departe de mare sa dragoste doar un an. Ilie Dumitrescu fost pentru prima dată antrenor la Oțelul, iar mai apoi a semnat cu: Braşov, Alki Larnaca, România U21, FCM Bacău, Apollon Limassol, AEK Atena, AO Egaleo, Akratitos, Kallithea, PAOK, Panthrakikos şi FCSB.

Cu toate că sufletul lui este „roș-albastru”, Ilie Dumitrescu o să semneze cu o altă echipă din Liga 1. După 10 ani în care nu s-a mai implicat în mod direct în fotbal, „Mister” o să semneze cu UTA Arad.

Echipa UTA Arad urmează să fie preluată de noi investitori, iar Ilie Dumitrescu o să primească o funcție de conducere. Lui Ionuț Badea nu o să i se propună o nouă înțelegere, iar echipa din Arad are deja două variante clare pentru acest post:

Din sursele noastre, Ionuţ Badea nu va mai fi antrenorul celor de la UTA, chiar îmi transmit colegii. Se va schimba acţionariatul, va veni altcineva la şefia echipei.

Ilie Dumitrescu va fi în conducere şi el. Va avea un cuvânt de spus în privinţa noului antrenor. Discuţiile sunt acum cu Balint şi Poenaru, acestea sunt variantele.

Suporterii şi anumite persoane îl vor pe Balint, dar şi Poenaru e o variantă”, a declarat jurnalistul Vlad Măcicăşan, pentru Prima Sport.

UTA Arad încheie sezonul fără emoții

Vineri seară, Dinamo și UTA Arad s-au înfruntat în runda a 9-a din play-off-ul Ligii 1. Partida nu avea o miză deosebită, cele două echipe fiind totuși în situații diferite.

Arădenii au deschis scorul în minutul 38, după o greșeală a lui Gabi Torje. Cardoso a profitat și reușit să marcheze. În repriza a doua, elevii lui Dușan Uhrin au dat o replică mai consistentă, iar eforturile lor au fost răsplătite. În minutul 84, Irobiso a marcat și a restabilit egalitatea. Până la final nu s-a mai marcat și astfel meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Pentru Dinamo urmează două meciuri de foc în barajul de menținere în Liga 1. De cealalată parte, situația de la UTA este incertă, noi investitori fiind anunțați să vină la cârma clubului.

„Cred că a fost un meci frumos. Neașteptat în lipsa unei mize importante. Ambele echipe au făcut un meci bun. Pentru noi a fost o linie continuă. Mă bucur că am avut consistență, era să câștigăm. Sunt foarte motivat când joc împotriva unei echipe la care am jucat, dar toate meciurile sunt importante. Când reprezinți culorile unui club trebuie să dai maximum.

Au fost niște zvonuri prin presa locală, apoi preluate de presa din București. Am o relație foarte bună cu conducerea clubului. Am făcut o muncă excelentă în ultimele luni. Am fi vrut mai mult dar au fost și unele lacune, unele au fost moștenite. De când am venit laUTA am avut mai multe victorii decât în restul campionatului iar asta este foarte bine.

Discuția a fost despre un contract până la finalul campionatului. Există discuții ca altcineva să vină să preia conducerea clubului. Nu știu ce se va întâmpla în această situație. Îmi doresc să continui, este munca mea, a noastră, am demostrat ce pot. Vreau să consiuni și rămâne de văzut ce se va întâmpla săptămâna viitoare”, a declarat IonuțBadea.