De Crăciun a avut loc cea mai așteptată împăcare. Divorțul lor a adus lacrimi pe obraji pentru milioane de fani

Moldoveanu Camelia / 26.12.2021, 11:23

Divorțul lor s-a produs în luna martie a acestui an, însă au fost surprinși de curând într-o ipostază neașteptată. Au avut grijă să țină împăcarea departe de ochii curioșilor.

S-ar putea produce împăcarea anului

Sara Carbonero şi Iker Casillas au divorțat anul acesta, iar vestea a fost una foarte tristă pentru fanii lor. La vremea separării s-a spus că motivul rupturii ar fi fost infidelitatea legendarului portar.

Cu toate că ruptura a fost una care a lăsat urme adânci în sufletele lor, au luat decizia să rămână în relații cât mai bune pentru a se ocupa cât mai bine de cei doi copii pe care îi au împreună.

Martin (7 ani) și Lucas (5 ani) au norocul de a se vedea tot timpul cu ambii părinți. Sara Carbonero şi Iker Casillas locuiesc în unul lângă celălalt, în Madrid. Această decizii, dar și altele, au dus la nenumărate speculații în legătură cu o împăcare.

Au petrecut împreună de Crăciun

Recent, un nou eveniment demonstrează că o viitoare împăcare, dacă nu s-a produs deja, este foarte posibilă. Sara Carbonero şi Iker Casillas au plecat într-o vacanță în Porto împreună, luându-și cazare chiar în același hotel. Au încercat să nu iasă din în același timp pe ușa imobilului, însă Marca susține că cei doi au mers în Porto pentru a-și vizita niște prieteni mai vechi. Sara și Iker au locuit în acest oraș între 2015 – 2020, atunci când fotbalistul a jucat pentru FC Porto.

Cristian Daminuță și soția lui, semne de împăcare

În această vară, Cristian Daminuță anunța despărțirea de femeia care l-a făcut tată pentru prima oară. Cu toate acestea, la câteva luni după, cei doi au fost surprinși împreună la un eveniment, unde au petrecut până în zori. Este foarte probabil ca ei să fi șters cu buretele toate neînțelegerile care au determinat-o pe brunetă să părăsească căminul conjugal împreună cu bebelușul.

Celebrul fotbalist spunea în urmă cu ceva timp că a pus la punct toate detaliile pentru nuntă, inclusiv rochia de mireasă, locația și toate celelalte aspecte pentru ca nunta lui cu Mădălina să fie una desprinsă din basme. Ulterior, însă, cei doi s-au despărțit. Sătulă de gesturile necugetate ale partenerului ei, femeia și-a luat copilul și a plecat.

Cristian Daminuță și iubita sa nu au putut sta prea mult departe unul de celălalt.Bruneta a recunoscut că sunt în proces de împăcare. Totuși, ea așteaptă dovezi de iubire de la bărbatului său. Prin urmare, Daminuță trebuie să o recucerească pe cea care l-a făcut tată.

Suntem în proces, zic eu, de împăcare. M-am întors acasă cu Dominic și suntem împreună din nou. Ne-am dat seama de multe lucruri. Sper ca tot răul ce a fost să fie înspre bine, căci exact pe premisa asta am mers.

Ne-a prins bine separarea și nu a stricat puțină detașare. Aștept fapte de la soțul meu.”, a mărturisit la Antena Stars, soția celebrului fotbalist.