Se pregătește transferul lui Florin Tănase de la FCSB, la arabi! Ultimul nume pe lista echipelor care-l vor pe starul lui Gigi Becali

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.06.2021, 18:29
Se pregătește transferul lui Florin Tănase de la FCSB, la arabi! Ultimul nume pe lista echipelor care-l vor pe starul lui Gigi Becali

Se pregătește transferul lui Florin Tănase de la FCSB la arabi. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a făcut un sezon excelent pentru FCSB în Liga 1. Tănase a fost golgheterul campionatului, cu 24 de goluri marcate în 34 de meciuri jucate. El a beneficiat de problemele din atacul echipei roș-albastre. Și a fost folosit în multe meciuri pe postul de atacant, deși poziția lui este cea de mijlocaș ofensiv.

Astfel, fotbalistul venit de la Viitorul în 2016 în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro a atras interesul unor cluburi din străinătate. Și poate face obiectul unui transfer în această vară. Au existat zvonuri în ultima perioadă legate de interesul celor de la Al Ain, interes confirmat chiar de Gigi Becali.

Patronul FCSB-ului a dezvăluit că a primit o ofertă de 4 milioane de euro pentru Tănase, pe care însă a refuzat-o. Becali susține că își dorește 5 milioane de euro în schimbul fotbalistului. El ar fi însă dispus să accepte și 4.5 milioane de euro pentru a nu-l împiedica pe jucător să plece la mai bine.

Se pregătește transferul lui Florin Tănase de la FCSB, la arabi

Acum au apărut noi informații despre această posibilă mutare. Jurnaliștii portughezi de la Record au scris despre interesul echipei antrenate de conaționalul lor Pedro Emanuel. Ei au notat că Al Ain a înaintat o ofertă de 4 milioane de euro, informația care fusese dezvăluită de Gigi Becali. În plus față de ce se știa deja, ei au scris că FCSB este pe cale să accepte această propunere.

Echipa emblemă a Golfului le-a făcut o propunere de aproximativ patru milioane de euro românilor. Sumă care pare a fi suficientă pentru ca cele două părți să ajungă la o înțelegere”, a notat Record.

Jurnaliștii portughezi de la Record anunță că transferul lui Florin Tănase la Al Ain este aproape să fie rezolvat
Jurnaliștii portughezi de la Record anunță că transferul lui Florin Tănase la Al Ain este aproape să fie rezolvat

De asemenea, mutarea este anunțată și de presa din Emiratele Arabe Unite. Publicația „Editor in Chief” a transmis pe contul de Twitter că „Al Ain este aproape să îl semneze pe playmaker-ul român, Florin Tănase, de la FCSB, pentru 4 milioane de euro”.

Cifre impresionante pentru Florin Tănase în ultimul sezon de Liga 1

Jurnaliștii arabi au pregătit chiar și un material pentru a le arăta fanilor lui Al Ain pe ce jucător este aproape să pună mâna echipa lor. Ei au realizat o statistică amănunțită însoțită de un clip video cu cele mai bune faze reușite de Tănase în stagiunea precedentă.

În cele 36 de meciuri jucate în toate competițiile, Florin Tănase a marcat 25 de goluri și le-a oferit colegilor săi 6 pase decisive. Mai mult, el a reușit nu mai puțin de 69 de driblinguri, a tras 51 de șuturi și a dat 1660 de pase corecte, potrivit cifrelor InStat.