Se schimbă totul pentru Răzvan Marin la Cagliari. Italienii au confirmat mutarea în mod oficial

Bordei Radu / 15.09.2021, 15:28
Se schimbă totul pentru Răzvan Marin la Cagliari. Italienii au confirmat mutarea în mod oficial

Schimbare importantă pentru Răzvan Marin. Echipa lui, Cagliari, a început prost campionatul. După ce anul trecut sarzii au scăpat în ultima etapă de retrogradare, acum șefii clubului nu mai vor să treacă prin aceleași emoții.

Cagliari a obținut doar un punct în primele trei etape, iar asta i-a pus pe gînduri pe reprezentanții echipei. De aceea aceștia au decis să nu mai aștepte și au luat o măsură radicală. Antrenorul Leonardo Semplici a fost pus pe liber, iar la Cagliari va veni un antrenor cu mare experiență.

Schimbare de antrenor pentru Răzvan Marin la Cagliari. Cine vine să îi urce pe Marin și colegii lui, în clasament

Alesul celor de la Caglairi este un antrenor care n-a mai pregătit o echipă de un an și jumătate, din fevruarie 2020. Dar asta nu înseamnă că este o alegere proastă, dimpotrivă. La 60 de ani, Walter Mazzarri este unul din cei mai experimentați tehnicieni din Italia. Acesta a pregătit echipe cu greutate, în Italia. A antrenat Napoli, cu care a și câștigat o Cupă a Italiei, în 2012. A condus pe italieni în Liga Campionilor, iar apoi a trecut la Inter.

Sampdoria și Torino sunt alte borne importante în cariera reputatului antrenor. Iar acum va trebui să stabilizeze lucrurile la Cagliari. Suporterii speră să nu mai aibă emoții cu retrogradarea, de aceea venirea lui Mazzarri va fi văzută cu ochi buni de suporteri. Răzvan Marin va fi sigur un punct important în strategia noului antrenor. Românul a fost printre cei mai valoroși jucători ai echipei.

Răzvan Marin s-a împăcat cu selecționerul Mirel Rădoi

Mijlocașul român va fi mai liniștit, după ce a îngropat conflictul cu Mirel Rădoi. Fotbalistul din Serie A a considerat că selecționerul l-a folosit prea puțin și și-a exprimat frustrarea, după remiza cu Macedonia de Nord. După mai multe critici, fotbalistul a dat înapoi și și-a cerut scuze.

Vreau să-mi prezint scuzele fanilor echipei naționale și lui mister Mirel Rădoi. Pentru mine, echipa națională a României înseamnă un vis devenit realitate și sunt mândru și recunoscător pentru fiecare minut în care am șansa să-mi reprezint țara. Simt ca pot oferi foarte mult echipei naționale și faptul că nu am avut șansa de a-mi ajuta mai mult colegii din teren, m-a determinat să dau acea declarație nefericită la sfârșitul meciului din Macedonia de Nord.

Este o mândrie să îmbrac tricoul echipei naționale și întotdeauna voi pune interesele grupului înaintea interesului propriu. Hai, România!, a postat Marin pe contul personal de Facebook