Se sparge brigada românească de la Ludogoreț. Dragoș Grigore și-a reziliat contractul cu bulgarii și e așteptat în Liga I

Moldoveanu Camelia / 14.06.2021, 15:07
Se sparge brigada românească de la Ludogoreț. Dragoș Grigore și-a reziliat contractul cu bulgarii și e așteptat în Liga I

După ce Moți și-a pus „ghetele în cui”, Adi Popa s-a întors în România, acum Dragoș Grigore pleacă de la Ludogoreț. Fotbalistul român și-a reziliat contractul de comun acord cu echipa din Bulgaria. Se întoarce  în Liga 1?

Dragoș Grigore și-a reziliat contractul cu Ludogoreț

Dragoș Grigore și-a reziliat contractul cu Ludogoreț
Dragoș Grigore și-a reziliat contractul cu Ludogoreț

S-a spart gașca Românilor din Bulgaria. Adi Popa s-a întors în România și joacă la Academica Clinceni. Cosmin Moți s-a retras din activitatea de fotbalist, însă el rămâne la Ludogoreț pentru că i s-a oferit locul de director tehnic. Acum a venit rândul lui Dragoș Grigore să se despartă de echipa din Bulgari, lăsându-l în urmă pe Claudiu Keșeru.

Ludogoreț s-a despărțit de Dragoș Grigore. Clubul și fundașul Dragoș Grigore au reziliat contractul de comun acord. Fundașul român a bifat 59 de meciuri și 6 goluri pentru «vulturi» în toate competițiile.

Clubul îi mulțumește lui Grigore pentru perioada 2018-2021 și îi urează succes în carieră.”, au comunicat cei de la Ludogoreț.

Se întoarce Dragoș Grigore la prima lui dragoste din Liga 1?

În urmă cu câteva luni Dragoș Grigore a vorbit despre o posibilă revenire la Dinamo. A fost „câine roșu” din 2008 când a fost vândut de CFR Timișoara, până în 2014 când a plecat la Toulouse. La Ludogoreț a ajuns abia în 2018, după ce a trecut și pe la Al-Sailiya.

Acesta are două trofee cu Dinamo, o Cupă și o Supercupă. Ambele trofee câștigate în 2012. Grigore a jucat 140 de meciuri în tricoul alb-roșu, motiv pentru care nu este de mirare că își dorește să revină la Dinamo.

Pe mine nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. Am văzut și când eram la lot tot felul de discuții. Nu știu de unde sunt aceste zvonuri. Eu eram la Mogoșoaia.

N-aș putea să îmi dau cu părerea că nu știu niciun detaliu. Nu știu dacă aș putea să stau de vorbă, eu mai am doi ani de contract la Ludogoreț. M-am repetat de prea multe ori că îmi doresc să mă întorc la Dinamo. Nici nu vreau să deranjez, să mă autopropun, nu mai vreau să vorbesc de Dinamo”, a spus Dragoș Grigore, la Fotbal Club.

Ludogoreț 1945 Razgrad, cunoscut sub numele de Ludogoreț Razgrad sau pur și simplu Ludogoreț, este un club bulgar de fotbal din Razgrad, care în prezent joacă în Prima Ligă Profesionistă de Fotbal, primul eșalon din sistemului de ligi din Bulgaria. Echipa joacă meciurile de acasă pe Ludogoreț Arena din Razgrad cu o capacitate de 7.700 de locuri.

În primul sezon de la promovarea în prima ligă bulgară, 2011-2012, Ludogoreț a devenit prima echipă din țară care a câștigat tripla, reușind să câștige campionatul, Cupa Bulgariei și Supercupa Bulgariei.