Se știe oferta monstruoasă de pe masa lui Messi! Ce salariu îi oferă arabii ca să intre în ultimul război al carierei contra lui Ronaldo

Bogdan Solomon 15.03.2023, 13:14
Se știe oferta monstruoasă de pe masa lui Messi! Ce salariu îi oferă arabii ca să intre în ultimul război al carierei contra lui Ronaldo

După ce l-au atras pe Cristiano Ronaldo, saudiții sunt gata să bage adânc mâna în buzunar pentru a-l convinge și pe Lionel Messi să li se alăture, în ceea ce ar putea fi ultimul război al carierei cu starul portughez. S-a aflat suma astronomică pusă la bătaie de șeici.

Arabii sparg banca pentru Messi. Salariul de pe altă lume cu care încearcă să-l atragă

Potrivit celor de la Marca, Al Hilal oferă nu mai puțin de 220 de milioane de euro pentru a-și vedea împlinit visul ca Messi și CR7 să se înfrunte în campionatul Arabiei Saudite. Practic, este vorba despre un contract în condiții aproape identice cu cele acceptate de rivalul său la Al Nassr.

Singura deosebire ține de durata angajamentului. Ronaldo a trebuit să semneze pe doi ani și jumătate, pe când starului argentinian nu i se impune o anumită perioadă de timp, ceea ce înseamnă că ar putea părăsi fără probleme echipa chiar și după un singur sezon.

Mutarea s-ar realiza cu implicarea factorului politic, în sensul modificării legilor statului pentru a permite creșterea limitei salariale. „În acest fel, argentinianul ar putea ajunge la Riad”, notează publicația spaniolă. Al Hilal, care a fost învinsă recent de Real Madrid, scor 5-3, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor, ocupă poziția a patra în competiția internă, cu 36 de puncte, la 11 în spatele liderului Al Ittihad.

Messi vizitează în martie Arabia Saudită, ca ambasador al turismului

Un motiv în plus în favoarea transferului lui Lionel Messi la Al Hilal ar putea fi calitatea sa de ambasador al turismului din Arabia Saudită. Cu atât mai mult cu cât în această lună va vizita oficial țara, spre bucuria ministrului Turismului, Ahmed Al Khateeb.

„Sunt bucuros să îi primesc pe ambasadorul turismului nostru, starul Lionel Messi, şi pe familia şi prietenii săi luna aceasta, la a doua sa vizită în Arabia Saudită, pentru a se bucura de cele mai frumoase destinaţii turistice ale noastre, a intra în legătură cu oamenii noştri şi a se bucura de experienţe unice!”, a declarat oficialul.

În plus, starul argentinian va avea nevoie să i se garanteze un loc de titular, în condițiile în care a revenit asupra deciziei de a se retrage din echipa națională după cucerirea Cupei Mondiale. Lionel Scaloni l-a convocat pentru amicalele cu Panama și Curacao de pe 23, respectiv 28 martie, (primele după câștigarea Campionatului Mondial) și contează pe serviciile sale în perspectiva următoarei ediții a Copei America, din 2024.

Urmăriți Playsport.ro și pe