Se strânge lațul în jurul lui Nick Kyrgios. Fosta iubită a australianului, decisă să-l trimită în spatele gratiilor

Bordei Radu 08.07.2022, 13:01
Se strânge lațul în jurul lui Nick Kyrgios. Fosta iubită a australianului, decisă să-l trimită în spatele gratiilor

Nick Kyrgios a ajuns în prima finală de Grand Slam din carieră, dar nu va avea mult timp să se bucure. Asta pentru că are probleme mari, acasă, în Australia. Tenismenul va trebui să se prezinte în fața tribunalului și riscă să ajungă după gratii.

Nick Kyrgios nu are parte de liniște. Fosta iubită îl vrea la închisoare. „Cineva pricepe în sfârșit”

După ce se termină Wimbledon-ul, Kyrgios va trebui să se prezinte la tribunal, în Australia. Fosta sa iubită, Chiara Passari, îl acuză că ar fi abuzat-o în timpul relației. Incidentul pentru care este chemat în instanță sportivul ar fi avut loc în iarna anului trecut, iar tânăra ar fi fost agresată de tenismen. Poliția a investigat cazul și a considerat că sunt motive pentru care Kyrgios să fie chemat la explicații. Această veste a stârnit multe reacții pe rețelele de socializare, iar unii din fanii sportivului au atacat-o chiar pe Passari. Când cineva a comentat asupra faptului că tânăra nu are nicio influență în investigația poliției, atunci a venit și singura reacție a acesteia, de când s-a deschis ancheta.

Mulțumesc. În sfârșit, cineva suficient de inteligent pentru a înțelege cum funcționează sistemul judiciar, a scris Chiara Passari.

Frumoasa brunetă a prezentat, de-a lungul timpului, tot felul de conversații pe care le avea cu numărul 40 ATP. Acesta îi adresa expresii precum „să nu te spânzuri” sau „ești toxică”. Și se pare că nu s-ar fi oprit aici. Kyrgios va trebui să demonstreze că e nevinovat, pentru că acuzele sunt grave și se poate ajunge chiar și la o pedeapsă cu închisoarea.

Nadal s-a retras de la Wimbledon!

Accidentarea la mușchii abdominali l-a forțat pe Nadal să se retragă. Organizatorii de la Wimbledon au făcut anunțul oficial pe rețelele de socializare.

Suntem triști să vedem că parcursul tău se termină astfel, Rafael Nadal. Mulțumim pentru un nou an în care ai oferit momente de neuitat”, anunță Wimbledon.

Rafael Nadal a ajuns în semifinale după ce l-a eliminat pe americanul Taylor Harry Fritz (24 de ani, locul 14 WTA), scor 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6 (10-4).

Meciul a fost unul de-a dreptul dramatic, iar spaniolul a avut nevoie în două rânduri de intervenția medicilor. El a acuzat dureri mari în zona abdominală. Joi, medicii au publicat verdictul în cazul lui Nadal. Legendarul jucător a fost diagnostica cu o ruptură de șase milimetri la unul dintre mușchii abdominali, scrie Eurosport.

Inițial, Nadal era decis să joace cu Nick Kyrgios în faza semifinalelor. Acum se pare că acesta s-a răzgândit și a abandonat.