”Se transferă de la FCSB la CSU Craiova. I s-a oferit un contract de nerefuzat”. Anunțul lui Meme Stoica

Alex Matei 07.06.2023, 23:48
”Se transferă de la FCSB la CSU Craiova. I s-a oferit un contract de nerefuzat”. Anunțul lui Meme Stoica

Perioada de mercato din România a început și deja s-au făcut primele mutări.

FCSB este clubul care a anunțat câteva nume sonore pe care vrea să le transfere, dar, deocamdată, Gigi Becali (64 de ani) a primit numai refuzuri.

Meme Stoica a anunțat ce transfer a bifat Mihai Rotaru de la FCSB la CSU Craiova

Damjan Djokovic (33 de ani) le-a transmis celor de la FCSB că are oferte mai bune din străinătate și că va declina propunerea roș-albaștrilor, susțin sursele playsport.ro. De altfel și Marius Șumudică, fostul antrenor al croatului la Al-Raed, a spus că sunt șanse nule ca fotbalistul să revină în România.

Vlad Chiricheș (33 de ani), care avea azi deadline din partea vicecampioanei României, nu a oferit niciun răspuns, dar pista nu este deocamdată închisă.

Cei de la FCSB mai așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu Arnold Garita (27 de ani), dar și aici sunt probleme pentru că atacantul ar mai fi ofertat de o echipă din Superliga, una care i-ar oferi exact ce-și dorește din punct de vedere financiar.

Nici cu Andre Duarte nu este nimic sigur în acest moment, astfel că, momentan, FCSB rămâne cu zero achiziții.

Mai mult, vicecampioana Ligii 1 pierde oameni importanți din staff. Meme Stoica (58 de ani), managerul general al FCSB-ului, a spus că CSU Craiova le-a racolat un om de bază.

”Suntem în continuare un club atractiv pe piața analiștilor video”

Meme Stoica a încercat să redea situația într-un alt mod, din care FCSB-ul să nu iasă în pierdere, dar a și recunoscut că Becali nu mai ”sparge” banca precum în alți ani.

”Se transferă cineva de la FCSB la CSU Craiova, dar vă mai las să fierbeți puțin.  I s-a oferit un contract de nerefuzat și va părăsi clubul. E liber, nu i se plătește nicio clauză. Nu mă așteptam. Azi am aflat, întâmplător, pe surse, apoi l-am confruntat, și mi-a confirmat.

Analistul nostru video, Marius Francisc va pleca de la noi la CSU Craiova. Nu e o problemă, pentru că are cine să-l înlocuiască.

E un analist video foarte bun, însă avem înlocuitori. Suntem în continuare un club atractiv pe piața analiștilor video. Noi suntem ca Bayern, Bayern are un plafon pe care nu-l depășește”, a spus Meme Stoica, la Orange Sport.

Oficialul roș-albaștrilor și-a adus aminte de ”cazul Bălgrădean”, racolat de CFR Cluj încă de pe vremea în care portarul activa încă la FCSB.

„Omul și-a făcut treaba la noi, am avut încredere în el, nu se pune problema de așa ceva. La Bălgrădean s-a întâmplat cu totul altceva, a fost urât, pentru că domnul Copilu i-a spus să nu ne zică nimic.

Dacă noi jucam cu CFR și Bălgrădean apăra un penalty, era ok, dar el a jucat cu Botoșani și a greșit. Am dubii mari în privința a ceea ce s-a întâmplat atunci. Am aflat pe surse că a semnat cu CFR”, a mai spus Meme Stoica.

Urmăriți Playsport.ro și pe