Se vând iar acțiuni la Dinamo? Dezvăluiri de culise din club: se negociază cu Nicolae Badea

Ioan Valentin Oprea 29.04.2023, 15:41
Se vând iar acțiuni la Dinamo? Dezvăluiri de culise din club: se negociază cu Nicolae Badea

Se anunţă noi modificări în acţionariatul lui Dinamo. Fanii trupei din Şoseaua Ştefan cel Mare negociază cu Nicolae Badea pentru a cumpăra o parte din acţiunile deţinute de fostul preşdinte al Consiliului de Administraţie al „câinilor roşii”.

Potrivit informaţiilor prezentate de jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor, supoterii din DDB se află în tratative avansate cu Nicolae Badea. Fanii alb-roşii îşi doresc să achiziţioneze 1% din pachetul de acţiuni pe care îl are Badea în proprietate, iar fostul şef al lui Dinamo pare tot mai dispus să accepte propunerea venită din partea celor din „Peluza Cătălin Hîldan”.

Prin această mutare, suporterii dinamovişti urmăresc să capete mai multă putere în interiorul clubului şi să intre în Consiliul de Administraţie.

Se fac eforturi pentru obţinrerea licenţei

Între timp, acţionarii formaţiei pregătite de tehnicianul Ovidiu Burcă au reuşit să rezolve unele dintre cele mai presante datorii. Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu, oamenii care se află în fruntea companiei Red&White, cea care a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni de la Dorin Şerdean, fac eforturi ca Dinamo să plătească datoriile pentru a primi licenţa pentru Superligă.

Săptămâna trecută ar fi fost viraţi 500.000 de euro, iar suma ar fi provenit de la omul de afaceri Claudiu Florică. Acesta îşi manifestate public interesul de a se alătura noului proiect de la Dinamo, dar a precizat că aşteaptă mai întâi ca planul de reorganizare a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare să fie aprobat.

Cum arată acţionariatul lui Dinamo:

  • Red&White 2022 Management – 80,87%
  • Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” – 12,06%
  • Nicolae Badea/ACSFC Dinamo – 7,03%
  • Dorin Șerdean – 0,1%
  • Cornel Dinu – 0,03%
Urmăriți Playsport.ro și pe